Bologna - Juventus maçı CANLI izle (12.01.2019)

Bologna - Juventus maçı CANLI izle (12.01.2019)

İtalya Kupası'nda Bologna ile Juventus karşı karşıya geliyor. Şifresiz canlı izleme linki ile 12 Ocak 2019 tarihinde oynanacak, İddaa'da 267 kodlu maçın başlama saati 22:45'dir. Karşılaşmayı CANLI takip edebilirsiniz. 

İtalya Kupası Son 8 Turu'nda heyecan sürüyor. Bugünkü maçlardan biri de Bologna ile Juventus arasındaki mücadele olacak. 12 Ocak 2019 Cumartesi günü oynanacak Bologna - Juventus maçının başlangıç saati TSİ 22:45 olarak açıklandı. Eğer Türkiye dışındaysanız, bulunduğunuz ülkenin yerel saatine göre maç saatini araştırınız. Bologna - Juventus maçı Renato Dall Ara stadında oynanacak. Karşılaşmanın hakemi ise Federico La Penna olarak açıklandı. 

Bologna Juventus şifresiz maç yayın bilgilerini sizler için hazırladık. Maçı canlı izlemek isteyen futbolseverler için haberimizi derledik. Peki bu zorlu karşılaşma hangi kanaldan şifresiz yayınla izlenebilecek. İşte Bologna Juventus canlı yayın bilgileri... Ama öncesinde iki takıma dair öne çıkan bilgilere bakalım.

Bologna son 5 maçında 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşadı. Juventus takımı ise son 5 maçında 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 beraberlik bir istatistik sergiledi. İddaa'da 267 kodlu maç için Bologna'ya 7.50 oran verilirken, Juventus takımına 1.20 oran verildi. İddaa'da beraberlik oranı ise 4.30 olarak belirlendi.

Biraz da Bologna - Juventus arasındaki geçmiş maçların istatistiklerine göz gezdirelim. Bologna ile Juventus takımları arasında oynanan tüm maçlara baktığımızda; Bologna 24 galibiyet, Juventus ise 76 galibiyet elde etmiş gözüküyor. İki takım arasındaki tüm maçlarda 48 kez beraberlik yaşanmış. Bologna takımının evindeki maçlarda ise Bologna 19 galibiyet, Juventus 31 galibiyet elde etmiş. Ev sahibi takım ile rakibi 23 kez de beraberlik yaşamış.

Bologna ile Juventus arasındaki futbol karşılaşması 12 Ocak 2019 tarihinde saat 22:45 (TSİ) başlayacak. Sporseverler, Bologna ile Juventus arasında oynanacak karşılaşmayı yayınlayacak TV kanallarını ve şifresiz yayın sitelerini araştırıyor. Peki Bologna - Juventus maçı hangi kanalda canlı yayınlanıyor? Bologna Juventus maçını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden şu aramaları yapıyor: Bologna Juventus maçı izle, Bologna Juventus canlı izle, Bologna Juventus izle netspor, Bologna Juventus maçı izle justin tv, Bologna Juventus canlı yayın, Bologna Juventus canlı periscope, Bologna Juventus kaçak izle, Bologna Juventus izle canlı, Bologna Juventus maçını canlı izle, Bologna Juventus maçını şifresiz izle. Futbolseverler bu maçı canlı izlemek için arayış içerisinde. Karşılaşmanın hangi kanaldan şifresiz yayınlanacağı merak ediliyor.

Karşılaşma TRT Spor'da yayınlanacak. TRT Spor'a hem Türksat uydusundan hem de diğer tüm dijital yayın platformlarından kolayca ulaşabilir, naklen ve şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Ayrıca yabancı uyduları gören çanak antenler ile uydu cihazlarına sahipseniz veya yabancı TV yayın platformlarına aboneyseniz, yabancı spor kanalların yayın akışlarını takip ederek bu maçı yabancı bir kanaldan, farklı dilde izleme yolunu seçebilirsiniz. 

Maçı kaçak yollarla izlemek isterseniz bu da tercih edilebilir ancak yasal sonuçları olabilir. Maçı internet üzerinden kaçak yayınlarla izlemek isteyenler için sporseverlerin çokca başvurduğu yayın siteleri netspor, justin tv, live soccer ve lshunter olarak öne çıkıyor. Ayrıca yurtdışındaki bazı bahis siteleri de yayın sunmaktadır. Fakat internet üzerinden yapılan bu kaçak yayınlara itibar etmemenizi öneririz. Bu yayınlar, resmi yayıncı kuruluşların izni olmadan, yayıncı kuruluşları zarara uğratacak şekilde, şifreli uydu yayınlarının bazı teknik çalışmalar sonucu şifresinin çözülüp internete aktarılması ile gerçekleşmektedir. İnternetten canlı maç yayını yapan internet siteleri, kötü görüntü kalitesi ile maçı 4-5 dakikaya varan gecikmelerle internete aktarmaktadır. Aynı zamanda bu sitelerde uygunsuz reklamlarla karşılaşabilir, bilgisayara spam/virüs bulaştırma gibi sorunlarla da yüz yüze gelebilirsiniz.

Beşiktaş'a duyduğumuz ilginin yanı sıra dünya futbolunu da takip ediyoruz. Bu haber arama motoru sorgulama kelimeleri üzerinden kullanıcıların bilgi ihtiyacını karşılamak, doğru bilgiye yönlendirmek ve yasadışı durumlardan korumak üzere hazırlanmıştır.