"Bölüm sonu canavarı gibi"

"Bölüm sonu canavarı gibi"

Spor Toto Süper Lig'in 21. hafta mücadelesinde Beşiktaş sahasında Akhisar Belediyespor'u 3-1 mağlup etti.

Ajans Beşiktaş - Spor yazarları bol gollü geçen maçı bugünkü köşelerinden değerlendirdiler. Onlardan biri de Hürriyet gazetesi yazarı Ali Ece'ydi

İşte Ali Ece'nin bugünkü yazısı:

"Takım boyunun maksimum 25 metre olduğu bir 3-4-3 ile Beşiktaş’a alan bırakmamayı hedefledi. Ancak Beşiktaş, Karabük’te aldığı dersi çok iyi çalışmış. Quaresma bu kez tekte ortaladı, Cenk yine golünü attı. Bu Quaresma’nın sadece ligde yaptığı 10. asist. Sahi, Portekizli yetenek hayatı boyunca sadece Porto ve Beşiktaş’ta oynasaydı, kariyerinde 50 fazla asisti olmaz mıydı?

YENİ RIVALDO

Yetenekler saha içinde kolektif uyuma göre akort edildiği ölçüde maç kazandırır. Misal Talisca: Aziz Sancar bilime karşı ne kadar yetenekliyse, Talisca da mesafe tanımaksızın şutla gol atmaya o kadar yetenekli. Eğer Talisca da Aziz Sancar kadar çalışırsa sahiden yeni Rivaldo olabilir!

BÖLÜM SONU CANAVARI

Fabri, Beşiktaş’ın topa hükmetme oyununda sadece ayaklarıyla oynadığı kilit rolle değil, 34’te Özer’le karşı karşıyayken gösterdiği beceriyle de takım için büyük bir artı. Birkaç maçtır en kritik anda bölüm sonu canavarı gibi rakibin karşısına çıkıyor!"

Etiketler :