Borussia Dortmund - Tottenham maçı canlı izle 

Borussia Dortmund - Tottenham maçı canlı izle 

Şampiyonlar Ligi'nde heyecan sürüyor. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund, evinde Tottenham'ı ağırlayacak. Maçı canlı izlemek mümkün!

Ajans Beşiktaş - UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda mücadele eden Alman devi Borrusia Dortmund, evinde İngiltere'nin köklü kulüplerinden Tottenham'ı ağırlayacak. Borussia Dortmund, evinde Tottenham'ı yenerek gruptan çıkma iddiasını sürdürmek istiyor. Futbolseverlerin heyecanla beklediği karşılaşma Türkiye saatiyle 22:45'te başlayacak ve canlı olarak Tivibu Spor 3 kanalından izlenebilecek.

Maç için internette onlarca canlı izle sayfası açılmış durumda. Ancak bu canlı izle sitelerine yasal sonuçlar doğurma ihtimalinden ötürü itibar etmemenizi öneririz. Tivibu Spor, Türkiye'deki uydu ve IPTV tabanlı bir dijital yayın platformlarından biridir ve Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarını ücretli olarak yayınlamaktadır. Bu hizmeti dünyadaki genel adı pay-tv'dir.

 Bu maçı yasal yollarla izlemek için Tivibu abonesi olmanız gerekmektedir. Sadece bu maçı değil, UEFA Şampiyonlar ligi, UEFA Avrupa Ligi ve dünyanın en seçkin futbol liglerinin maçlarını canlı izleyebilirsiniz. Bunun için Tivibu'nun Süper Paketi'nin üyeliği gerekiyor. Ücret bilgilerini ve kampanyaları Tivibu.com.tr adresinden öğrenebiliriniz.

Bu pakette Tivibu Spor, Tivibu Spor 2, Tivibu Spor 3 ve Tivibu Spor 4 kanalları yer alıyor. Bunlar dışında Eurosport ve Foxsport kanalları da Süper Paket'e dahil. Beşiktaş'ın diğer Avrupa maçlarını da bu sayede izleme olanağınız olabilir. Eğer web aboneliğiniz varsa sizlere sunduğumuz bu bağlantı üzerinden Tivibu'nun resmi adresinden kanalı izlemeniz mümkün.

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Tivibu Spor uydu frekansı
Tivibu platformu üzerinden yayın yapan Tivibu Spor kanallarını ücretsiz izleyebilmek mümkün değil. Fakat uydu üzerinden Tivibu Spor kanalı şifresiz olarak yayın yapmakta. Tivibu Spor'u uydudan şifresiz ve canlı izleyebilmek için aşağıdaki frekans bilgilerini uydu alıcınıza girmeniz gerekiyor.

Uydu: Türksat 4A
Frekans: 11853 MHz
Symbol: 25000
FEC: 2/3
Polorizasyon: H–Yatay

Gerekli frekans ayarı yapıldıktan sonra uydu alıcınızda Tivibu Spor kanalı gelecektir. Tivibu Spor kanalında tüm karşılaşmalardan golleri anında ücretsiz ve şifresiz olarak konferans yayınları ile takip edebilirsiniz. Beşiktaş maçlarının pozisyonlarını da Tivibu Spor'dan şifresiz izleyebilirsiniz.

Ayrıca Tivibu dışında Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçlarını canlı ve şifresiz izleyebilmek mümkün. Türkiye'de de erişilebilen yabancı uydular aracılığıyla maçları yayınlayan yabancı kanallardan karşılaşmaları şifresiz olarak izleyebilirsiniz. 

 

Etiketler :