Boyd: "Bana ne zaman ihtiyaç duyulursa..."

Boyd: "Bana ne zaman ihtiyaç duyulursa..."

UEFA Avrupa Ligi'nin 4. haftasında Braga'ya konuk olan Beşiktaş, sahadan 3-1 mağlup ayrıldı. Siyah-beyazlılar bu sonucun ardından UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti.

Ajans Beşiktaş - UEFA Avrupa Ligi'nin 4. haftasında temsilcimiz Beşiktaş, kader maçında Braga'ya konuk oldu. Burak Yılmaz, Atiba, Ruiz, Diaby, NKoudou ve Gökhan Gönül'den yoksun Portekiz'e gelen Kara Kartal, sahadan 3-1 mağlup ayrıldı. Hollandalı futbolcu Lens'in 44. dakikada çok ağır bir kırmızı kart görmesinin ardından ikinci yarıyı 10 kişi tamamlayan Kara Kartal, UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti.

Maç sonu konuşan Boyd şunları söyledi:

"Attığım golden dolayı mutluyum. İlk golüm oldu. Elimizden geleni yaptık. Kırmızı kart akışı değiştirdi. Sonuç hayal kırıklığı. Ekstra bireysel çalışmalar yapmaya devam edeceğim. Bana ne zaman ihtiyaç duyulursa hazır olacağım."

BEŞİKTAŞ SON SIRADA KALDI

Braga'ya 3 puanı getiren goller 14. ve 37. dakikada Paulinho ile 81. dakikada Wilson Eduardo'dan geldi. Beşiktaş'ın tek sayısını ise 29'da Tyler Boyd kaydetti. Braga, K Grubu'nda 10 puanla liderlik koltuğunda otururken Beşiktaş 4. maçlar sonunda puansız son sırada kaldı.

Hastalığı nedeniyle Portekiz'e gidemeyen teknik patron Abdullah Avcı'nın yerine takımın başında Recep Uçar yer aldı.