Boyko'nun menajerinden flaş açıklama! "Boyko'nun Dinamo Kiev'e transfer olduğunu kim söyledi?"

Boyko'nun menajerinden flaş açıklama! "Boyko'nun Dinamo Kiev'e transfer olduğunu kim söyledi?"

Geçen sezon Beşiktaş'ın Dinamo Kiev'e kiraladığı ve yeni sezonda başlamadan evvel siyah-beyazlı takımdan ayrılması beklenen Denys Boyko ile ilgili flaş açıklama geldi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın Ukraynalı kalecisi Denys Boyko'nun geleceği merak edilirken, kısa bir süre önce Dinamo Kiev Kulübü, 30 yaşındaki file bekçisinin sağlık kontrolünden geçeceğini duyurdu. Bu kez ise yeni bir gelişme yaşandı.

Siyah-beyazlı yönetimden Denys Boyko ile ilgili olarak henüz bir açıklama gelmezken, Ukraynalı ismin menajeri Vadim Shabliy açıklama yaptı.

Vadim Shabliy, "Boyko'nun Dinamo Kiev'e transfer olduğunu kim söyledi? Henüz Dinamo Kiev ile resmi bir sözleşme imzalamadık. Dinamo Kiev ile pazarlıklarımız sürüyor." açıklamasını yaptı.

Boyko ile ilgili sözlerine devam eden Vadim Shabliy, "Bu sorunun yakın gelecekte çözüleceğini düşünüyorum. Teklifi kabul etmeye çok yakınız." ifadelerini kullandı.

Vadim Shabliy, her şeyin yolunda gitmesi halinde Boyko'nun kısa bir süre içerisinde resmi sözleşme imzalayacağını vurguladı. (Sporx)

Etiketler :