Brahimi transferinde son iddialar! Beşiktaş'a çok yakın...

Brahimi transferinde son iddialar! Beşiktaş'a çok yakın...

Sezon sonunda Porto ile sözleşmesi bitecek olan Cezayirli oyuncu, Beşiktaş’la ön anlaşma yaptığı için mukavele yenilemedi.

Ajans Beşiktaş - Siyah-Beyazlılar, Porto’yla sözleşmesi bitecek Brahimi’nin aklını çeldi mi? Akşam gazetesinin iddiasına göre Kara Kartal, bonservis ödemeyeceği Brahimi için şartlar çerçevesinde etkileyici bir teklif yaptı.

Haberde "Piyasa değeri 26 milyon euro olan Cezayirli, Kartal’a çok yakın" denildi. 28 yaşındaki sol kanat, yaklaşık 5 yıllık Porto serüvenine nokta koymak istediği biliniyordu.

Brahimi gelecek sezon Kara Kartal’dan ayrılması beklenen Babel’in boşluğunu doldurabilir.

Portekiz ve Cezayir basını, Yacine Brahimi’nin önümüzdeki sezon Beşiktaş formasını giymeye çok yakın olduğunu öne sürmüştü.

Beşiktaş’ın yanı sıra Premier Lig takımlarından West Ham’ın da Brahimi için devrede olduğu ancak oyuncunun Türkiye’yi tercih edeceği de öne sürülüyor. Brahimi’nin Müslüman olmasının da tercihini etkileyebilir.

3 BÖLGEDE OYNAYABİLİYOR

Brahimi de tıpkı Babel gibi kanatta, orta sahada ve gizli forvet olarak görev yapabilme özelliğine sahip bir oyuncu. Şenol Güneş, son iki sezonda Babel’i farklı mevkilerde bir joker gibi kullanmış ve daha iyi verim almıştı. Babel’in yerine Yacine Brahimi’nin gelmesi halinde, Beşiktaş 31 yaşına gelmiş Hollandalı’yı gönderip, onun yerine 28 yaşındaki diri bir oyuncuyla dolduracak. (Akşam)

 

 

Etiketler :