Brezilya ve İsviçre yenişemedi. Beşiktaş’ın listesindeki Lang...

Brezilya ve İsviçre yenişemedi. Beşiktaş’ın listesindeki Lang...

Günün son karşılaşmasında Brezilya ile İsviçre 1-1'lik skorla berabere kaldı.

Ajans Beşiktaş - Teknik direktör Tite yönetimindeki Brezilya, Güney Amerika elemelerini 41 puanla lider olarak tamamlayarak Rusya biletini elde etmişti. Evinde düzenlenen 2014 Dünya Kupası'nda Almanya karşısında aldığı 7-1'lik ağır yenilgiyle yarı finalde turnuvaya veda eden Brezilya'da tek hedef şampiyonluk!

Mücadelenin 20. dakikasında Philippe Coutinho, Brezilya'yı İsviçre karşısında 1-0 öne geçiren golü kaydetti. İlk 45 dakikası bu skorla biten maçın ikinci yarısının hemen başında dakikalar 50'yi gösterirken Steven Zuber, İsviçre adına golü kaydetti ve maçta skoru eşitledi. Mücadelenin geride kalan dakikalarında ise başka gol sesi çıkmayınca Brezilya ile İsviçre, gruptaki ilk maçında 1-1 berabere kalarak puanları paylaştı.

Bitime 3 dakika kala, 87. dakika, Steaphan Lichststeiner sakatlanınca adı transferde Beşiktaş ile anılan Lang oyuna girdi. Lang, uzatma dakikalarıyla birlikte toplam 9 dakika forma giydi.

beIN Sports'un haberine göre, Lyon forması giyen Rafael transferini bir sonuca kavuşturamayan siyah beyazlılar, rotayı İsviçre'nin Basel takımında top koşturan oyuncuya çevirdiği iddia edilmişti. Başkan Fikret Orman'ın tavrının da Michael Lang'ın alınmasından yana olduğu öne sürülürken eşi Türk olan 27 yaşındaki futbolcu, geçen sezon 8'i Şampiyonlar Ligi, 34'ü İsviçre Ligi olmak üzere toplam 42 karşılaşmaya çıktı ve 8 gol atıp, 7 asist yaptı. Basel ile sözleşmesi gelecek sezon bitecek olan Lang'ın bonservis bedeli 5 milyon Euro olarak gösteriliyor. Beşiktaş bu rakamı daha aşağı çekerek anlaşmanın yollarını arıyor.

Etiketler :