"Brezilyalı yıldız futbol resitali sundu."

"Brezilyalı yıldız futbol resitali sundu."

Takvim gazetesinden Hayri Ülgen Beşiktaş Kasımpaşa karşılaşmasını değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Antalya maçında Beşiktaş'a 3 puan kazandıran Talisca dün de Kasımpaşa maçında sakatlanana kadar oynadığı futbolla ve attığı müthiş kafa golü ile maçı ilk yarıda bitirdi… Alkışı hak etti. Dün dikkat ettim Talisca sadece orta sahada değil Negredo'ya da destek olup hücumda ikinci bir santrfor gibi oynadı. Zamanlaması harika. Quaresma kanatı o kadar iyi kullandı ki iki müthiş asist ve bir de direkten dönen şutu ile oynadığı futbolla herkesi doyurdu.
Beşiktaş'ın yediği gole bakıyorum Trezequet ipe dizer gibi herkesi geçip golü attı. Pepe de dahil olmak üzere böyle bir futbolcuya fırsat verilirse Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ın işi daha da zorlaşır. Negredo'nun Şenol Güneş'in bu sisteminde golü atması çok zor.

KANATLAR ÇALIŞMALI
Eğer Negredo'dan faydalanmak isteniyorsa muhakkak kanatları kullanıp birinci direk veya ikinci direkte Negredo'yu topla buluşturmalı. Cenk Tosun'un yerine alınan Vagner Love ne şekilde bu takıma ilaç olacak çok merak ediyorum. Eto'o Beşiktaş'a gelse bu takımı da şampiyon yapardı. Gökhan ile Adriano'ya baktım. Fizik olarak hala hazır değiller. Hem Antalya hem de Kasımpaşa'nın hücum oyuncularına çok fırsat vererek oyundan düştüler.

MAÇIN İYİSİ TALİSCA: Brezilyalı yıldız futbol resitali sundu.

MAÇIN EN KÖTÜSÜ NEGREDO: İspanyol forvet varlık hiç gösteremedi. (Hayri Ülgen / Takvim)