Bruno Martins İndi transferinde sıcak saatler!

Bruno Martins İndi transferinde sıcak saatler!

Beşiktaş, Abdullah Avcı'nın ısrarla istediği sol stoper transferini Martins İndi ile çözmeye yakın...

Ajans Beşiktaş - Boyd ve Douglas’ın ardından Hollandalı stoper Martins İndi de Beşiktaş’a transfer oluyor. İddia Sabah gazetesine ait... Sabah'a göre transfer kesin gerçekleşecek, Hürriyet ise "kesin" demedi, ancak teklifi doğruladı.

Sabah gazetesinin haberi şöyle:

"Anlaşmaya varılan Vitor Hugo'nun son anda Palmeiras'a gitmesinin ardından İndi'ye yönelen siyah-beyazlılar, oyuncunun kulübü Stoke City'e satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu.

Ancak İngiliz ekibi, bu teklifi geri çevirerek futbolcusunu 6 milyon Euro bonservis bedeli ile vereceklerini bildirdi. Bu noktadan sonra kıran kırana bir pazarlık başladı.

Stoke City küme düştüğü için ayrılmak isteyen İndi ile daha önce el sıkışan Kartal, görüşmelerde rakamı 4 milyon Euro'ya kadar çekmeyi başardı.

Parayı 4 eşit taksitte ödemeyi planlayan Beşiktaş, detayların halledilmesinin ardından transferi resmen açıklayacak."

Öte yandan Hürriyet gazetesi yine bugünkü haberinde transferin tam olarak kesinleşmediğini ve haftaiçi belli olacağını yazdı:

"İndi için kulübüne kiralama teklifinde bulunuldu. Stoke’a 1.5 milyon Euro önerilirken, İngilizler 2 milyon Euro istiyor. AIK takımında oynayan 26 yaşındaki Mets için bonservis bedeli olarak İsveç temsilcisi 1.5 milyon Euro istedi.

Beşiktaş’ın transferden sorumlu kurmaylarının, hem İndi hem de Mets için kulüpleriyle pazarlıkları sürdürdüğü bildirilirken, önümüzdeki hafta içinde taraflardan net bir cevabın alınmasının beklendiği ifade edildi."

1_a.jpg

(Sabah & Hürriyet)

Etiketler :