Bruno Pinheiro, kulübü Estoril'in 5 yıllık teklifini geri çevirdi

Bruno Pinheiro, kulübü Estoril'in 5 yıllık teklifini geri çevirdi

Beşiktaş’ın el sıkıştığı ve büyük ihtimalle hafta sonu İstanbul’a getirteceği Portekizli teknik direktör Bruno Pinheiro'da flaş bir gelişme yaşandı.

Ajans Beşiktaş - Siyah beyazlı kulüpte Sergen Yalçın ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışları başlamıştı. Yabancı ve Türk hocalardan oluşan bir liste belirleyen Beşiktaş yönetimi son olarak Portekizli teknik direktör Bruno Pinheiro'da karar kılmıştı.

İmzaya bekleniyor

Prensip anlaşmasına varılan 45 yaşındaki Pinheiro'nun bu hafta sonu İstanbul'a gelerek, Fenerbahçe derbisini tribünden izlemesi ve ardından Beşiktaş yönetimiyle yapacağı son görüşmenin ardından sözleşme imzalaması bekleniyor.

İpleri kopardı

Bu gelişmeler yaşanırken, sözleşmesinin fesihi için tazminat ödemesi gereken Bruno Pinheiro Beşiktaş'a gelmek için son kozunu oynadı. Portekizli çalıştırıcı kulübünün kendisine yaptığı teklifi geri çevirdiç

5 yıllık teklifi reddetti

Beşiktaş ile anlaştığını bildirmesinin ardından Estoril’in gitmemesi için 5 yıllık teklif yaptığı Pinheiro, “Türkiye’nin en büyük kulüplerinden birine gidiyorum. Bu benim için de fırsat. Orada kendimi göstermek istiyorum. Estoril benim evim sizlere teşekkür ediyorum" diyerek konuyu kapattı.

Son maçına çıkacak 

Bruno Penhiro'nun yarın gece Estoril'in başında son kez sahaya çıkıp taraftara veda edeceği ardından İstanbul’a gelerek Fenerbahçe derbisinde tribünde olacağı öğrenildi. (Ajansspor - Kartal Yiğit)