"Bu ayarda kaleci bulmak zor"

"Bu ayarda kaleci bulmak zor"

Beşiktaş'ta kaleci Fabri, Premier Lig ekiplerinden Fulham'a transfer oluyor.

Ajans Beşiktaş - Fabri'yi Fulham'a satan Beşiktaş, yeni kaleci arayışına girdi. Siyah-beyazlı ekip, kısa süre içerisinde yeni kalecisini bulmak istiyor. Öte yandan Sabah Gazetesi'nin iki yazarı Metin Tekin ve Ömer Üründül, Fabri'nin takımdan ayrılmasını değerlendirdi.

Metin Tekin: Kendisi böyle istemiş!

Liverpool görkemli bir kaleci transferi yaptı ve ezber bozdu ama genelde kaleden gelir sağlamak kolay bir şey değildir bu tamam. Ama iyi ve istediğiniz kaleci bulmak çok kolay olmuyor. Daha genç bir yatırım olabilir ancak taraftarın onayladığı bir kaleciyle vedalaşmanın çok doğru olduğunu düşünmüyorum. Oyuncunun isteği de çok önemli günümüzde. Transferi, Beşiktaş'tan çok Fabri'nin nerede oynayıp oynamayı istemediği belirledi. Mühim olan onun tavrıydı.

Ömer Üründül: Bu ayarda kaleci bulmak zor

Beşiktaş 6 milyon Euro karşılığında Fabri'yi veriyor. Tabii ki yönetimin takdiri ama bana göre Fabri, istikrarlı ve iyi bir kaleci. Yeri nasıl dolacak? Bundan daha az meblağa alınacak bir kalecinin Fabri'den daha iyi olacağına ihtimal vermiyorum. Üstelik de Fabri son derece karakterli bir oyuncu. Bunlar da bir sporcuda aranan vasıflardandır. Ben yanlış buluyorum, o paraya o ayarda bir kaleci bulmanın kolay olmadığına inanıyorum

Etiketler :