"Bu işi bitirdik"

"Bu işi bitirdik"

Vatan Gazetesi Spor Yazarı Ömer Güvenç, Monaco-Beşiktaş karşılaşmasını değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Evet eğer bir futbol mucizesi olmazsa (ki bu saatten sonra Beşiktaşlı futbolcular buna izin vermez) gruptan çıkarız. Sen Porto’yu Porto’da yen, sonra Monaco’yu Monaco’da yen, Leipzig’i evinde yen ve 3’te 3 yap.. Ve gruptan çıkama. Çok zayıf ihtimal.

Beşiktaş'a yakışmayacak bir gol yedik. 5’e 2 geldiler. Yani avantaj bizdeydi. Pepe gibi deneyimli bir oyuncunun böyle kolay çalım yiyip, oyundan düşmemesi gerekir. Ama yediğimiz gole anında cevap verdik. Quaresma’nın mükemmel ortası, Cenk’in harika kafası.. Babel’le de bir gol bulduk ama ofsayt gerekçesiyle sayılmadı. Ki bana göre ofsayt değildi.

Onların kalesinden başlayarak yaptığımız baskı, ne rakibe pas yaptırdı ne de oyun kurmasına izin verdi. Bu pozisyonlarda başrol oynayan oyuncu Tolgay’dı. Oyundan çıkana kadar mükemmeldi. Çok koştu, çok top kazandı ve çok kritik müdahalelerde bulundu. Şenol Güneş, dünkü maça çıkarabilecek en iyi 11’i sahaya sürdü. Talisca-Medel değişikliği tamam. Ama Tolgay-Oğuzhan değişikliğine hayır diyorum. Ha.. Tolgay’ın sarısı var diye çıkarttıysa tamam. Çünkü Tolgay çıkana kadar hiçbir zaman oyundan düşmemişti.

LİGDE ÜZDÜLER AMA..

Quaresma'ya söylenecek tek laf yok. Hem Cenk’in ilk golünde asist yaptı, hem de defansa çok yardım etti. Babel’i de defansa yardım konusunda kutluyorum. Beşiktaş, Avrupa’da bir zafere daha imza atarken Ankara’da üzdüğü taraftarlarını Avrupa’da sevindirmesini bildi. Tebrikler Kartal. Görünen şu ki Beşiktaş Avrupa’da gösterdiği bu performansla bu yoldan dönmez. (Vatan/Ömer Güvenç)

Etiketler :