"Bu maç bizim için bir derbiden çok daha fazlası"

"Bu maç bizim için bir derbiden çok daha fazlası"

Trabzonspor, Sivasspor ve Galatasaray’ın puan kayıpları Beşiktaş’ın zirve iştahını kabarttı. Derbi galibiyetine özel prim vermeyi kararlaştıran siyah-beyazlı yöneticiler, “Bu maç bizim için bir derbiden çok daha fazlası” ifadelerini kullandı

Ajans Beşiktaş - Alanyaspor’un ardından Ankaragücü’nü yenmeyi başaran Beşiktaş’ta, Gaziantep FK-Trabzonspor ve Sivasspor-Galatasaray maçlarının berabere bitmesi zirve umutlarını daha da artırdı. Siyah-beyazlı teknik heyet ve yönetim, pazar günü Galatasaray’la deplasmanda oynanacak derbi öncesi ele geçirilen bu büyük fırsatın kesinlikle kaçırılmaması gerektiğini düşünüyor.

Süper Lig’de kalan maçların kazanılması halinde şampiyonluk yarışında hiç kimsenin beklemediği bir tablonun ortaya çıkabileceğini dile getiren teknik heyet ve yöneticiler, siyah-beyazlı takımı derbiye özel olarak hazırlayacak. Teknik Direktör Sergen Yalçın dev maça futbolcuları kendisi motive edecek. Futbolculuk kariyerinde böylesi maçları defalarca oynayan Yalçın, siyah-beyazlı oyuncuları psikolojik olarak maça hazırlayacak.

‘Sonuna kadar’

Beşiktaş Yönetimi ise derbi galibiyetine özel bir prim verecek. Trabzonspor, Galatasaray ve Demir Grup Sivasspor’un puan kayıplarından sonra dün bir durum değerlendirmesi yapan yöneticilerin, “Bu derbi bizim son şansımız. Matematiksel olarak iddiamız devam ettiği sürece şansımızı sonuna kadar kovalamak zorundayız. Her şeyden öte bizim bu ligi mümkün olabildiği kadar yukarılarda bitirmemiz lazım. Çünkü hem bu sene hem de önümüzdeki sezon maddi sıkıntılar yaşamaya devam edeceğiz. Ne kadar yukarıda olursak maddi anlamda o kadar kazancımız olur. Bu maç bizim için bir derbiden çok daha fazlası” diye konuştukları bildirildi. (Milliyet - Serdar Sarıdağ)