"Bu tecrübe ile yarı final neden olmasın?"

"Bu tecrübe ile yarı final neden olmasın?"

Habertürk Spor Meclisi'nde siyah-beyazlıların'ın bundan sonraki süreçte Devler Ligi'nde neler yapabileceği konuşuldu.

Ajans Beşiktaş - HTS Meclisi’nde Siyah-Beyazlılar’ın bundan sonraki süreçte Devler Ligi’nde neler yapabileceği konuşuldu.

SELÇUK TEPELİ: BİRAZ ŞANSLA ÇEYREK FİNAL ZOR DEĞİL
Beşiktaş iyi takım, makine gibi. İyi bir kurayla çeyrek final zor değil. İnşallah çeyrek final hatta ötesi olur... Ama kolay da değil. Zira Avrupa’da haksız yere oluşmuş Türkiye atnipatisi Beşiktaş’ın alacağı yolda en büyük engellerden biri olabilir. Sonuç olarak başta da söylediğim gibi Beşiktaş, Türk futbolu adına çok önemli bir istikrar ve seviye yakalamıştır ve bunun devam ettirme gücü de vardır.

HALİL ÖZER: ŞANSLI BİR KURAYLA ÇEYREK FİNALE ÇIKABİLİR
Beşiktaş, Porto maçının bazı bölümlerde inanılmaz oynadı. Bu futbolu bugün Türkiye’de bir başka takımda görmenin olanağı yok. Basketbolda Fenerbahçe Doğuş, nasıl Türkiye üstü bir durumdaysa Beşiktaş da Süper Lig’de aynı durumda. Bu futbolu görünce neden olmasın diyebiliriz. Ama bundan sonraki turlar gerçekten müthiş olacak. Beşiktaş’ın rotasyon için devre arasında kesinlikle takviyeye ihtiyacı var. Ben biraz da şanslı bir kurayla çeyrek finale çıkabileceğini düşünüyorum.

MERİÇ MÜLDÜR: BU TECRÜBE İLE YARI FİNAL NEDEN OLMASIN?
Fikret Orman çeyrek final diyor da kura şansı da tutarsa ben daha da ümitliyim. Bu takım Bilic zamanında tecrübesizlikten kaybetti. O sezon Dnipro’nun yerine finalde Sevilla’nın rakibi Beşiktaş olurdu. Geçen sezon yine bireysel hatalar macerayı erken bitirdi. Bu kez kadro daha tecrübeli. Daha çok istiyor. Daha iyi oynuyor. Paniklemiyor, konsantrasyonunu, oyun disiplinini kaybetmiyor. Şampiyonlar Ligi’ne yakışan bir futbol ortaya koyuyor. Avrupa’nın dikkatini çekiyor. Bu aşamadan sonra o maçların havası da başka olur zaten. Kiev’deki gibi hakem fiyaskoları da yaşanmaz. Neden yarı final olmasın?

UMUR TALU: BEŞİKTAŞ'I KEKLİK GÖREMEYECEKLER
Beşiktaş yenemedi ama maçın bir bölümü çok büyük oynadı. Porto sindi o sıra. Porto sindiyse, başkaları da Beşiktaş’ı keklik göremeyecek. Zaten kadro yazıldığında nasıl görürsün? UEFA sitesini okusan yeter. Kura belirleyici olur tabii. Ama bu Beşiktaş Şampiyonlar Ligi’nin en iyi 10 takımından biri. Şimdi tek sorunu daha mutlu bir kulübe yaratmak!

ATİLLA TÜRKER: GERÇEK BİR AVRUPALI
İşin anlamlı tarafı şu: Beşiktaş artık gerçek Avrupalı oldu. Büyük düşünüyor, inançlı oynuyor, güzel sonuçlara imza atıyor. Karşısına kim çıkarsa çıksın galibiyet için mücadele veriyor. Takımda müthiş bir özgüven oluştu. Futbolcuların çizgisi çok yükseldi. Hepsini yürekten kutlamak gerekiyor. Şenol Güneş için özel bir paragraf açmamız lazım. Kolay mı bu takımı böylesine bütünleştirmek! Bir Avrupa takımı haline getirmek. Futbolculardan biri gitse diğeri gelse bile takım disiplini hiç bozulmadı. Taş üstüne taş konuldu. Müthiş bir motivasyon sağlandı. Bazı sıkıntılara ve engellere rağmen inanılmaz işler yapıldı. Bu işin sonu ne mi olur? Beşiktaş çeyrek finalin bile ötesini görür diyorum.

FAİK ÇETİNER: KARTAL SON 8'E KALIR
Beşiktaş iyi ki grupta deplasman maçlarını kazanmış. Evinde çok stresli ve zorlanıyor. Bundan sonraki maçlar ise farklı olur. Beşiktaş’ın yabancıları Şampiyonlar Ligi karşılaşmalarını duble motivasyonla oynuyorlar. Kartal’ın çeyrek finale çıkacağına inanıyorum.

İBRAHİM YILDIZ: YARI FİNALİ GÖREBİLİR
Beşiktaş büyük bir başarı öyküsü yazdı. Gruptan lider olarak çıktı. Bundan sonra daha zorlu rakipler bekliyor. Oynadığı maçlar büyük bir deneyim oldu. Çeyrek final neden olmasın? Şans da yardım ederse, elindeki oyuncularla yarı finali görmeleri hayal olmamalı.

BÜLENT YAVUZ: YARI FİNAL PLASE, FİNAL SÜRPRİZ
Beşiktaş final oynarsa şaşırmam. Biraz iddialı oldu ama gönlümden geçen bu. Hatırlayın Galatasaray, UEFA şampiyonu olduğunda Avrupa devlerini ipe dizer gibi tek tek yenmedi mi? Bence Beşiktaş, Porto karşısında ikinci yarıdaki futbolunu oynarsa yolu oldukça açık. Çeyrek final yüzde yüz garanti. Yarı final plase, final sürpriz olur. Kara Kartal tarih yazıyor. Yeni bir tarihi de şampiyon olarak yazsın. Böylece Avrupa Fatihi unvanının da gerçek sahibi olsun. (Habertürk)

Etiketler :