Bülent Ülgen patlama sırasında yaşadıklarını anlattı

Bülent Ülgen patlama sırasında yaşadıklarını anlattı

BJK TV Genel Müdürü Bülent Ülgen, Vodafone Arena yanında meydana gelen terör saldırısını stattaki canlı yayını sırasında yaşadı...

Bülent Ülgen, yaşadıkları korku dolu anları şöyle anlattı:

"Dün geceyle ilgili geniş çapta bir yayın yasağı var. Önceki olaylardan çok daha farklı bir yayın yasağı var. Onun için kelimelerimizi seçerek kurmak zorundayız. Her şey gözler önünde, saniyeler içerisinde oldu. Normal bir lig maçını kapatmaya hazırlanıyorduk. Bursaspor taraftarlarının kendilerine ayrılan bölümlerde vedalarını, reklamlar, maç sonrası açıklamalar ve deplasman yasağıyla alakalı durumdan bahsederken oldu.

99 depremini çok anımsattığını söyledi bazı arkadaşlar. Ancak ben böyle bir şey yaşamadım. Çok farklıydı. Anlık bir şok ve geniş versiyonu var. Onları da mutlaka yayınlayacağız. Bu kadar iyi giderken ne oldu dedim. Taraftarlar arasında bir şey mi oldu, fişek mi atıldı diye merak ettim. Yani aklıma gelmedi. Her şey iyi gidiyordu çünkü. Acaba arka taraftaki cam kırıldı ve bize mi geldi diye düşündüm bir anda. Arkadaşlarla sıra sıra çıktık sonra. Yeri terk etmiyoruz ama. Stüdyodayız. Saniyelik de olsa canlı yayın devam ediyor.

Acaba devam mı etsek diye düşündük. Çünkü habercilik de var. Ne yapmalıyız diye düşündük. Tabi bunlar saniyelik şeyler. Tüm bunları düşünürken ikinci patlama geldi ve sonrasında korkunç bir çatışma, silah seslerini duyduk. Tabi bunları şimdi anlatmak kolay. Çünkü saniyelik anlardı."