"Bülent Yıldırım şampiyonluktan etti!"

"Bülent Yıldırım şampiyonluktan etti!"

Beşiktaş’ta hakem Bülent Yıldırım’a tepki dinmiyor Siyah-Beyazlı camianın önde gelen isimleri ve taraftarlar, hakem Yıldırım’ın Beşiktaş’ı şampiyonluktan ettiği görüşünde birleşti.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş’ta gündem hakem Bülent Yıldırım… Siyah-Beyazlı camianın önde gelen isimleri sezonun finali olarak görülen Galatasaray maçında tecrübeli hakemin takdir haklarını Sarı-Kırmızılı takımdan yana kullandığı ve Beşiktaş’ı şampiyonluktan ettiği görüşünde birleşti. Yıldırım’ın maçın başından sonuna kadar Siyah-Beyazlı futbolcuları kışkırtan düdükler çaldığının altını çizen Siyah-Beyazlılar idarecilerin tecrübeli hakeme öfkeleri de dinmiyor.

'EMEK HIRSIZI BÜLENT'

Siyah-Beyazlı taraftarlar da hakem Bülent Yıldırım’a tepkilerini sosyal medyada gösterdi… Beşiktaşlı futbolseverler, Yıldırım’ın özellikle taç pozisyonunda golü Galatasaray’a hediye ettiğini vurguladı. Taraftarlar, “G.Saray formasıyla sahaya çıksaydı daha iyiydi. Emek hırsızı Bülent Yıldırım. Beşiktaş’ın şampiyonluğunu çaldın” gibi ifadelerle tecrübeli hakeme yüklendiler. Beşiktaş’a gönül verenler ayrıca “Eyyamcı Bülent” tagıyla Yıldırım’dan hakemliği bırakmasını istedi. (Güneş)