Bülent Yıldırım'ın Beşiktaş ve Akhisarspor karneleri!

Bülent Yıldırım'ın Beşiktaş ve Akhisarspor karneleri!

Beşiktaş'ın Akhisarspor ile oynayacağı ligin birinci hafta maçını Bülent Yıldırım yönetecek.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'de heyecan yeniden başlıyor. Spor Toto Süper Lig'in birinci haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta son Türkiye Kupası ve Süper Kupa şampiyonu Akhisarspor ile karşı karşıya gelecek. Zorlu müsabakanın hakemi de belli oldu. Beşiktaş-Akhisarspor müsabakasını, Bülent Yıldırım yönetecek.

Bülent Yıldırım'ın Beşiktaş karnesi!

Süper Lig'in birinci haftasında oynanacak olan Beşiktaş-Akhisarspor maçını Bülent Yıldırım yönetecek. Yıldırım, kariyerinde 40. kez Beşiktaş maçında düdük çalacak. Geri de kalan 39 maçta Beşiktaş, 24 galibiyet alırken, 9 kez sahadan beraberlik ile ayrıldı ve 6 kez rakiplerine boyun eğdi. Beşiktaş'a 87 sarı, 5 kırmızı kart gösteren Yıldırım, Beşiktaş'ın rakiplerine ise 107 sarı kart gösterirken, 7 de kırmızı kart çıkardı.

Bülent Yıldırım'ın Akhisar karnesi!

Bülent Yıldırım, Akhisarspor'un daha önce 18 maçında görev aldı. Bu 18 karşılaşmada Akhisarspor, 7 kez kazanırken, 5 kez berabere kaldı ve 6 kez sahadan yenik ayrıldı. Akhisarspor'a 48 sarı kart çıkaran Yıldırım, hiç kırmızı kartına başvurmadı. Akhisar'ın rakiplerine ise 51 sarı, 2 kırmızı kart gösterdi.

Etiketler :