Bülent Yıldırım'ın karnesi - Bülent Yıldırım'ın yönettiği maçlar (21.02.2019 Son Durum)

Bülent Yıldırım'ın karnesi - Bülent Yıldırım'ın yönettiği maçlar (21.02.2019 Son Durum)

Bülent Yıldırım haberleri ve güncel son dakika gelişmeleri için tıklayın! Bülent Yıldırım ile ilgili tüm bilgiler bu haberde... Hakem Bülent Yıldırım'ın Beşiktaş karnesinden rakamlar merak ediliyor.

Ajans Beşiktaş - Bülent Yıldırım'ın Beşiktaş karnesine baktığımızda şimdiye kadar 41 kez siyah-beyazlı takımın maçını yönettiği görülüyor. Bülent Yıldırım istatistiklerine göre Beşiktaş bu maçlarda 26 galibiyet elde ederken, 6 kez de mağlubiyet yaşadı. Yıldırım'ın maçlarında Beşiktaş 9 kez de berabere kaldı.

Bülent Yıldırım Beşiktaş karnesi kartlar açısından da önemli. Hakem Yıldırım, 93 kez siyah-beyazlı futbolculara sarı kart gösterirken, rakip takım oyuncularına ise 113 kez sarı kart gösterdi. Beşiktaş'ın maçlarında 5 kez kırmızı kartına başvuran Bülent Yıldırım, rakip takımlara karşı 9 kez kırmızı kart kullanmıştır.

Bülent Yıldırım, kariyerinde bundan önce sadece bir kez Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi yönetti. 2014-2015 sezonundaki maçı Beşiktaş, 2-0 kaybetmişti.

Bülent Yıldırım istatistikleri

2018 yılı sonu itibariyle istatistiklere göre Bülent Yıldırım'ın yönettiği 380'den fazla maçın yüzde 45'ini ev sahibi takımlar kazanırken, yüzde 31'ini deplasman takımları kazanmıştır. Bülent Yıldırım maçları içinde iki takımın berabere kalma oranı ise yüzde 25 olarak kayda geçmiştir. 

İstatistiklerine bakıldığında Bülent Yıldırım'ın sarı kart gösterme oranı maç başına 5,02 şeklindedir. Öte yandan hakemin kırmızı kart istatistiği maç başına 0,24 olduğunu gösteriyor.

Bülent Yıldırım yönettiği maçlar

FIFA klasmanında hakemlik yapan Yıldırım, kariyeri boyunca 380'den fazla maç yönetmiştir. 25 yıldır hakemlik yapan Bülent Yıldırım, maçları VAR hakemi olarak da yönetmektedir.

Bülent Yıldırım kimdir? Bülent Yıldırım nereli? Kaç yaşında? Bülent Yıldırım'ın asıl mesleği, hakemlik kariyeri ve daha fazlası haberimizde...

Bülent Yıldırım TFF resmi sitesine göre 12013 lisans numaralı Ankara bölgesi Süper Lig hakemidir. Hakemlik dışında mesleği yöneticiliktir. Bülent Yıldırım Transfermarkt bilgilerine göre 1994'de Türkiye 3. Lig maçı yönetmeye başlamıştır.

1 Mart 1972 tarih doğumlu olan Bülent Yıldırım'ın Süper Lig'deki kariyeri 2003-2004 sezonu 4. haftasındaki Elazığspor-Adanaspor maçıyla başladı. 1 Ocak 2011 tarihi itibarı ile UEFA tarafından 1. kategori (Premier Category) hakemliğe yükseltildi ve UEFA tarafından üst düzey müsabakalarda görevlendirilmiştir. FIFA hakemliği için 2014 yılında yapılan Yo-Yo testlerini geçemeyen Yıldırım listeden çıkartılmıştır. Doğum yeri Kayseri olan hakem, 1,83 metre boyundadır.

Bülent Yıldırım Transfermarkt sayfasında, hakemin yönettiği tüm maçların bilgilerine ve Çakır'in peformans verilerine göz atabilirsiniz. Öte yandan Bülent Yıldırım Maçkolik sayfasında da Transfermarkt'a benzer şekilde Bülent Yıldırım'ın detaylı istatistiklerine erişebilirsiniz.

Bülent Yıldırım'ın Beşiktaş ile ilgili çıkmış tüm haberlerine bu sayfadan ulaşabilirsiniz.