Burak atınca Beşiktaş kaybediyor

Burak atınca Beşiktaş kaybediyor

Derbiden mağlup ayrılıp Leipzig galibiyetiyle moral bulan Beşiktaş, Alanyaspor’a karşı kabus gibi bir sonuç alan Trabzonspor’u konuk ediyor.

Ajans Beşiktaş - Dev maç öncesi iki tarafta da hazırlıklar sürerken bordo-mavili ekibin gol silahı Burak Yılmaz’ın Beşiktaş’a karşı oynadığı maçlardaki karnesine göz atıyoruz.

Burak Yılmaz, Beşiktaş’a kaç gol attı?

Şu ana dek Beşiktaş’a karşı dört farklı takımla (Manisaspor, Eskişehirspor, Trabzonspor, Galatasaray) 14 maçta forma giyen Burak Yılmaz, siyah-beyazlı takımın filelerini yalnızca 3 kez havalandırabildi.

Burak Yılmaz gol atınca Beşiktaş kaybediyor

Beşiktaş’a karşı ilk golünü 2010-11 sezonunda Trabzonspor formasıyla kaydeden Burak Yılmaz, ikinci golünü de 2011-12 sezonunda yine Trabzonspor formasıyla attı ve bordo-mavili ekip, Burak’ın gol attığı bu iki maçı da deplasmanda 2-1’lik skorla kazandı.

Beşiktaş’a karşı üçüncü golünü 2014-15 sezonunda Galatasaray formasıyla kaydeden Burak, yine bir deplasman maçında golünü attı ve Galatasaray, o karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı. Kariyerinde Beşiktaş’a üç gol atan deneyimli golcü, bu gollerin tamamını deplasmanda attı ve bu maçların hepsinde Beşiktaş mağlup oldu. (Goal)

Etiketler :