Burak Elmas'tan Ahmet Nur Çebi'ye yanıt

Burak Elmas'tan Ahmet Nur Çebi'ye yanıt

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin Galatasaray'a ilişkin açıklamalarına yanıt verdi.

Ajans Beşiktaş - Galatasaray ve Beşiktaş arasındaki "Adalet herkese lazım" paylaşımıyla başlayan tartışmaya ilişkin Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan açıklamalar geldi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin Galatasaray Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir'e yönelik, "O arkadaş otursun oturduğu yerde" sözlerine yanıt veren Elmas, "Herkesin kendi camiasıyla ilgilenmesi gerekir. Galatasaray'ın ne yapması gerektiğini, benim yöneticimin ne yapması gerektiği konusunda fikir belirtmek kimsenin haddi değildir. Kimse haddini aşmasın. Bizim nezaketimiz, tevazuumuz yanlış anlaşılmasın" ifadelerini kullandı.

"REMZİ BEY'İN SÖZLERİ TEK GÖRÜŞÜMÜZDÜR"

"Galatasaray fikri ve vicdanı hür bir camiadır. Farklı fikirler olabilir. Galatasaray adına konuşan kişi Remzi Sanver'dir. Onun söylediği her kelime, benim kelimem sayılır. Diğer arkadaşların da görüşleri olabilir. Bir haftalık gaz alma operasyonu için rakiplerimizi incitmek istemiyoruz. Bu alışılmış bir şey değil. Yönetimdeki bazı arkadaşlar bunu kendi içinde sorgulayabilir ama Galatasaray'ın başkanı benim. Yönetim kurulunda konuşulabilir ama Galatasaray tek seslidir. Remzi Bey'in sözleri, tek görüşümüzdür."