Burak için kritik 48 saat!

Burak için kritik 48 saat!

İtalyan ekibi Lecce'nin sportif direktörü Mauro Meluso, Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Burak Yılmaz'ın menajeri ve siyah beyazlı yöneticilerle pazarlığa tutuştu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'a devre arası geldikten sonra yakaladığı büyük çıkışla siyah-beyazlıları tekrar şampiyonluk potasına sokan, performansıyla herkesin takdirini toplayan 34 yaşındaki emektar yıldız Burak Yılmaz'a kariyerinin son baharında Avrupa fırsatı çıktı.

İLK TEKLİF GERİ ÇEVRİLMİŞTİ

La Gazzetta dello Sport'un özel haberine göre, Burak Yılmaz Serie A ekibi Lecce'nin ilk teklifine sıcak bakmadı. Ancak bu konuda ısrarcı olan sarı-kırmızılıların sportif direktörü Mauro Meluso dün İstanbul'a geldi. Yıldız oyuncunun menajeriyle bir görüşme yapan Meluso'nın, ilk etapta "Beşiktaş kulübünden bonservisini alıp gelsin" önerisini sunduğu öğrenildi.

48 SAAT İÇİNDE NETLEŞECEK

Burak'ın, maddi sorunlar yaşayan kulüpten ücretini alamadığı ancak Beşiktaş'ın da futbolcusunu bonservissiz bırakmak istemediği ifade edildi. İtalyan kulübünün sportif direktörü Meluso'nun, yönetimle de masaya oturduğu öğrenildi. Pazarlıklar sürerken, bu transferin 48 saat içinde netleşmesi bekleniyor. (Sabah)