Burak ısrarı devam ediyor! Takas teklifi...

Burak ısrarı devam ediyor! Takas teklifi...

Golcü arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta, teknik direktör Güneş'in ısrarla istediği BUrak Yılmaz konusu gündemden düşmüyor. Trabzonspor başkanı Ağaoğlu ile görüşen Fikret Orman, yıldız futbolcuya karşılık Negredo ve Lens'i teklif ettiği iddia edildi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş hücum bölgesine takviye olarak Trabzon'un yıldız ismi Burak Yılmaz'ı isterken, milli nfutbolcu için görüşmeler de devam ediyor. 

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, yıldız futbolcunun transferini görüştüler. Orman'ın Burak'a karşılık Negredo ve Lens'i önerdiği ifade edildi. Bordo-mavili cepheden ise buna net bir cevap verilmedi. Orman, böylece hem Güneş'in kadroda düşünmediği Negredo'nun maaşından hem de beklenen patlamayı yapamayan Lens'in ağır sözleşmesinden kurtulmayı planlıyor.

2 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR

Burak ise kulüplerin anlaşması durumunda Beşiktaş'a gitmeye sıcak bakıyor. Daha önce Şenol Güneş'le çalışan ve başarılı olan golcü futbolcunun Trabzonspor ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Burak, geçen sezon bordo mavili takımla 25 maça çıkarak 23 gol kaydetmişti. Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun, Burak'ın yüksek maaşından kurtulmak için satışa onay verebileceği düşünülüyor. (YeniŞafak)

 

Etiketler :