Burak Yılmaz: "Beni Beşiktaş'a satmışlardı..."

Burak Yılmaz: "Beni Beşiktaş'a satmışlardı..."

Trabzon'dan alacağı olan 800 bin euro nedeniyle TFF'ye başvuran Burak Yılmaz, flaş açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Burak Yılmaz... Süper Lig’de Sergen Yalçın’la birlikte 4 Büyükler; Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzon ve G.Saray’da forma giyen 2 futbolcudan biri. 2010-11’de Trabzon ile 2011-12’de G.Saray ile gol krallığı yaşayıp Tanju Çolak’la birlikte bunu başaran 2 futbolcudan biri. Geçen sezon geri döndüğü Trabzon’da sakatlığı nedeniyle geçen yıl 8 maç kaçırmasına rağmen krallıkta Gomis’le yarışıp 23 golle sezonun en skorer ikinci ismi oldu. Yerlilerde ise bu alanda zirveye çıkmış bir futbolcu.

Yaz transfer dönemi boyunca Beşiktaş’a gidip gitmeyeceği tartışılırken tercihini bordo-mavililerden yana kullanan Burak Yılmaz şimdilerde attığı gollerle değil, 800 bin Euro’luk alacağı için TFF’ye başvurmasıyla gündemde. Trabzonspor hem başkan Ahmet Ağaoğlu hem de resmi sitesinden konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunurken tecrübeli futbolcu yaşananlar ve süreçle ilgili olarak Şampiy10 yazarı Ersin Düzen’e içini döktü.

İşte tecrübeli golcünün gündemi değiştirecek açıklamaları:

"Beni Beşiktaş’a satmışlar"

 “Başkan ‘görüşmedik’ diyor ama 2.5 milyon Euro+Atiba’ya beni vermişlerdi. Menajerimi ‘Burak’la 1.4 milyon Euro’dan vazgeçeceksiniz’ diye zorladılar. Ben bunu hak etmedim. Başkan, ‘Beşiktaş ile resmi olarak görüşmedik’ diyor ama gerçek şu ki Beşiktaş ile anlaşmışlardı bile. 2.5 milyon Euro+Atiba karşılığında beni vermişlerdi. Mesajlar cep telefonumda duruyor. Başkan menajerimi aramış, bu transferin olması için ‘Hem Burak hem de sen alacaklarınızdan, yani 1 milyon 400 bin Euro’dan vazgeçeceksiniz’ diyerek zorlamış. Ben böyle bir yaklaşımı hak etmedim. Bu takıma yıllarca emek verdim. Beni arayıp, ‘Zor durumdayız, yardımcı ol’ dese, elimden geleni yapardım. Bu yüzden onlar anlaşmışken tweet attım ve Beşiktaş’a teşekkür ederek, Trabzonspor’da kalacağımı açıkladım."

Etiketler :