Burak Yılmaz için yeni iddia: "Yüzde 99 iş bitti"

Burak Yılmaz için yeni iddia: "Yüzde 99 iş bitti"

Siyah beyazlılar, dün 5 saat süren pazarlık sonucunda Burak Yılmaz ve kulübünü ikna etti.

Ajans Beşiktaş - Tecrübeli oyuncunun sezon sonuna dek alması gereken paranın 4’te 3’ünü Beşiktaş, kalanını da Trabzonspor ödeyecek. Taraflar yüzde 99 anlaşmaya varırken pazartesi imzaların atılması bekleniyor. Burak Yılmaz adım adım Beşiktaş’a...

Siyah beyazlılar Trabzonsporlu futbolcunun transferini bitirme aşamasına geldi. Beşiktaş’ın transferden sorumlu yöneticisi Umut Güner dün saat 10.00’da bordo mavili kulübün yöneticileri ve Burak Yılmaz’ın menajerleri ile bir araya geldi. Saat 15.00’e kadar süren toplantıda görüşmeler bir ara tıkanma noktasına geldiyse de büyük ölçüde anlaşma sağlandı. Burak, transferinin gerçekleşmesi için öncelikle Trabzonspor’da birikmiş 2 milyon Euro civarındaki alacaklarını ve burada aldığı yıllık 3 milyon 550 bin Euro’nun garanti edilmesini istedi.

ÜCRETTE İNDİRİM YAPTI

Siyah beyazlılar, yıllık ücreti yüksek bulup olumsuz yanıt verdi. Burak talebinde diretince taraflar masadan kalkma noktasına gelse de ortak noktada buluşuldu. Yapılan anlaşmaya göre Burak’ın sezon sonuna dek alması gereken rakamın 4’te 3’ünü Beşiktaş, kalanını da Trabzonspor karşılayacak.

Burak Yılmaz da gelecek sezonki ücretinde indirim yapmayı kabul etti. Anlaşmaya varılan yeni rakamın 3 milyon Euro olduğu ileri sürüldü. Taraftarların bir iki gün içerisinde bir araya gelerek detayları görüşmesi ve transferin pazartesi açıklanması bekleniyor. (Hürriyet)

Etiketler :