Burak Yılmaz iddiaları sürüyor! Son teklif ne?

Burak Yılmaz iddiaları sürüyor! Son teklif ne?

Beşiktaş, ligdeki son maçında Alanyaspor ile deplasmanda yaptığı karşılaşmada rakibiyle golsüz berabere kalırken forvet hattındaki sıkıntı iyice gün yüzüne çıktı.

Ajans Beşiktaş | Derleme Haber - Gelinen nokta, ara transfer döneminde takıma forvet takviyesi yapılması zorunluğu olarak ortaya çıkarken, siyah-beyazlıların listesindeki isimlerden olan Burak Yılmaz ile yeniden temas kurdukları ifade edildi. Beşiktaş yönetiminin, devre arasında kadrosuna katmak istediği oyuncuya son teklifini sunduğu belirtildi.

ŞENOL GÜNEŞ FAKTÖRÜ ÖNEMLİ

Yeni Şafak gazetesindeki iddiaya göre siyah-beyazlı yönetim, Trabzonspor’da kadro dışı bırakılan Burak’tan bordo-mavili kulüpten alacaklarına karşılık bonservis sorununu kendisinin çözmesini istedi.

Gazetedeki haberde şu bilgiler verildi:

"Tarafların sözleşme süresi ve yıllık ücret konusunda karşılıklı olarak beklentilerini masaya yatırdıkları belirtildi. Trabzonspor’la 2020’ye kadar sözleşmesi bulunan 33 yaşındaki Burak, sezon başına 3 milyon 550 bin Euro nakit ücret alıyor.

Siyah-beyazlıların ise oyuncuya sezonun ikinci yarısı ile gelecek sezonu kapsayan ve 2020-2022 sezonu için de opsiyon içeren bir sözleşme sundukları, yıllık ücret olarak 1.8 milyon Euro önerdiği öğrenildi. Burak’ın düşünmek için süre istediği belirtilirken, teknik direktör Şenol Güneş’le çalışacak olmanın yanı sıra Avrupa’da oynama ihtimalinin bulunmasının da oyuncunun siyah-beyazlılara olumlu yaklaşmasında önemli etkenler olduğu kaydedildi. Taraflar arasındaki görüşmelerin sürmesi bekleniyor."

"BONSERVİSİNİ AL DA GEL" İDDİASI GÜÇLENİYOR

Öte yandan Fotomaç Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Zeki Uzundurukan, A Spor'da yayınlanan programda Burak Yılmaz'ın geleceği hakkında yorum yaptı.

Uzundurukan, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile Burak Yılmaz arasında geçtiğini iddia ettiği bir konuşmayı anlattı.

Zeki Uzundurukan'ın iddiasına göre; Fikret Orman Burak Yılmaz'a, "Bonservisini al ve gel, gerisini hallederiz" dedi. Uzundurukan, "Burak'ın 3-4 milyon Euro gibi bir alacağı var. Ona karşılık bonservisini alıp gelecek" yorumunu yaptı.

Etiketler :