Burak Yılmaz ve G.Saray yardımcı antrenörü arasında gerginlik!

Burak Yılmaz ve G.Saray yardımcı antrenörü arasında gerginlik!

Galatasaray ile Beşiktaş maçının ardından sarı-kırmızılı takımın yardımcı teknik direktörü Levent Şahin ile Burak Yılmaz arasında tartışma çıktı.

Ajans Beşiktaş - Spor Toto Süper Lig’de son haftalara girilirken, şampiyonluk yarışı ile kümede kalma mücadelesindeki yarış kızıştı. Haftanın en önemli maçında Galatasaray, Beşiktaş’ı konuk etti. Sarı-kırmızılılar mücadeleyi 2-0 kazanarak liderliğe yükseldi. Galatasaray, Süper Lig'deki yenilmezlik serisini 17 maça yükseltti. Beşiktaş'ın Süper Lig'deki 13 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi.

Galatasaray'ın Beşiktaş'ı 2-0 yendiği maçın ardından sarı-kırmızılı takımın yardımcı teknik direktörü Levent Şahin ile Burak Yılmaz arasında tartışma çıktı. Olayların büyümesini Hasan Şaş ve Abdürrahim Albayrak engelledi.

ORTALIK KARIŞTI

Karşılaşmanın ardından Kagawa ile Levent Şahin arasında yaşanan diyaloga dahil olan Burak Yılmaz, Şahin'in yanına giderek büyük tepki gösterdi. Şahin ile Yılmaz arasında sözlü atışma hararetli bir şekilde devam ederken devreye Abdürrahim Albayrak ile Hasan Şaş girdi ve Burak Yılmaz'ı olay yerinden uzaklaştırdı.

Olaylar sırasında Galatasaray taraftarı, Burak Yılmaz'a büyük bir tepki gösterdi.

İŞTE O ANLAR:

a1-083.jpg

r1.jpg

r2.jpg

r3.jpg