"Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'ta kaptan olması sorun olur"

"Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'ta kaptan olması sorun olur"

İmza töreninde konuşan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Burak Yılmaz hakkında "Beşiktaş'ta kaptanlık yapacak bir oyuncu. Ben de çok isterim kaptan olmasını" demişti.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta Burak Yılmaz, Kagawa, Nicolas Isimat Mirin ve Muhayer Oktay için imza töreni düzenlendi. Düzenlenen imza töreninde konuşan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Burak'a 'kaptan' diye seslenmesinin sorulması üzerine "Beşiktaş'ta kaptanlık yapacak bir oyuncu. Ben de çok isterim kaptan olmasını" yanıtını vermişti.

TRT Spor'da yayınlanan 'Spor Manşet' programında konuşan Fanatik Gazetesi yazarı Cem Dizdar, Fikret Orman'ın Burak Yılmaz hakkında yaptığı açıklamaları değerlendirdi.

Beşiktaş'ta Burak Yılmaz'ın kaptan olmasının sorun olacağını ifade eden Cem Dizdar, "İşler iyi gitmediğinde sıkıntı olur. Burak Yılmaz, çok takım gezmiş, kulüp kültürünü içselleştirdiğinden çok emin olmadığım bir sporcu. Yani bilmiyorsun üç gün sonra sahada tartışmalı bir pozisyon olduğunda nasıl tavır takınacak... Çünkü bazı işaretleri vermiş sana diğer oynadığı takımlardan." dedi.

Beşiktaş takımının kaptanının daha sakin bir oyuncu olması gerektiğini ifade eden Cem Dizdar, "Rakiplerle ve hakemlerle daha sükunet bir ilişki kuracak birisidir benim gözümde takım kaptanı. Aynı zamanda takım üzerinde etkisi olan, takıma ağabeylik yapacak önemli bir oyuncu olması gerekir. Burak Yılmaz büyük oyuncu ama önemli oyuncu olup olmadığını bilmiyor ki Beşiktaş şuan. " dedi.

Kartal dövmesi düşünüldüğünde niye Gökhan Gönül değil de Burak Yılmaz sorusunun sorulacağını ifade eden Cem Dizdar, "Bunlar ileride soruna yol açabilecek aslında şuan hiç de dile getirilmeyecek konular. Kaptanlık vereceksen verirsin ileride. Kim ne diyecek?" dedi.

Caner Erkin gibi reaksiyon veren oyuncuların kaptanlık yapamayacağını ifade eden Cem Dizdar, Emre Belözoğlu'nun da reaksiyon gösterdiğini ancak kaptanlık yaptığını hatırlatılması üzerine "Emre Belözoğlu'nun kaptanlık yapmasının nedeni büyük oyuncu olması." dedi. (Fanatik)

Etiketler :