Burak Yılmaz'ın üzerini çizen Sergen Yalçın oldu

Burak Yılmaz'ın üzerini çizen Sergen Yalçın oldu

Sürpriz bir şekilde Beşiktaş'tan ayrılarak, Lille'in yolunu tutan Burak Yılmaz'ın Sergen Yalçın tarafından gelecek senenin kadrosunda düşünülmediği öğrenildi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta Burak Yılmaz’ın ayrılığının arkasından Sergen Yalçın çıktı... Başarılı teknik adam ilk günden itibaren yönetime verdiği raporlarda, ''Atanı ve tutanı iyi olan bir takım istiyorum'' dedi. Loris Karius ile beraber Burak Yılmaz’ı yetersiz bulduğunu iletti.

Başkan Ahmet Nur Çebi de asbaşkanlık yaptığı dönemde aleyhine sert ifadeleri olan Burak için son dönemde, ''Kalmak istiyorsa, bizim şartlarımızda kalacak'' dediği isimler arasında gösterdi.

Burak Yılmaz’ın pandemi döneminde alacaklarının dondurulmasına izin vermesine rağmen indirime yanaşmaması dikkat çekmişti. Zaten Burak’ın indirim yapmak yerine alacaklarını bonservisine saydırması da gözlerden kaçmadı.

En büyük hayalini sürekli olarak ''Futbolu Beşiktaş’ta bırakmak'' olarak açıklamasına rağmen Burak’ın, Lille’e gitmek için olağanüstü bir çaba göstermesi akıllara kazındı. Burak geçen sezonda da Lecce’ye gitmek için aynı üstün çabayı göstermişti. (Fotospor)

Etiketler :