Burgan Bank kredi erteleme var mı? Burgan Bank kredi erteleme nasıl yapılır? Başvuru bilgileri

Burgan Bank kredi erteleme var mı? Burgan Bank kredi erteleme nasıl yapılır? Başvuru bilgileri

Virüs salgını sonrası Burgan Bank kredi erteleme kararı aldı mı? Burgan Bank'ta kredi erteleme var mı? Hangi bankalar kredi borçlarını erteledi, ne kadar süre erteledi gibi soruların cevapları haberimizde...

Burgan Bank kredi ne kadar ertelendi, Burgan Bank hangi krediler ertelendi, bireysel ihtiyaç kredisi ertelendi mi, Burgan Bank kredi erteleme geldi mi, Burgan Bank konut kredisi ertelendi mi, Burgan Bank taşıt kredisi ertelendi mi, Burgan Bank kredi kartı borçları ertelendi mi? gibi sorular internet ortamında çokca aratılmaya başlandı. 

Hangi bankalar kredi borçlarını erteledi, ne kadar süre erteledi gibi soruların cevapları haberimizde...

Burgan Bank'tan bu yönde bir açıklama var. Kamu bankalarından (Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank) sonra özel bankalardan ilk önce Akbank düğmeye bastı ve müşterilerinin virüs salgını sürecini mali açıdan en az hasarla atlatabilmesi amacıyla hazırladıkları destek paketlerini devreye aldı. Burgan Bank'tan da destek paketi açıklaması geldi.

Burgan Bank, salgınının ekonomik etkilerinden müşterilerini korumak amacıyla da bir destek çalışması hazırladı. Kısa önce devreye alınan çalışmaya göre; 30 Nisan’a kadar olan tüm bireysel ve ticari kredi ürünlerinin anapara, faiz ve taksit ödemeleri, talep edilmesi halinde 30 Haziran 2020’ye kadar ötelenecek.

Bu imkândan yararlanmak isteyen Burgan Bank müşterilerinin iletişim merkezi veya şubeler üzerinden başvuru yapması yeterli olacak.

2 MİLYON TL İLE DESTEK

Burgan Bank, ülke olarak koronavirüs salgınına karşı verilen mücadelede, aldığı tedbirlere ek olarak, toplumsal dayanışmaya ve mücadeleye katkı sunmaya devam ediyor. Burgan Bank bu çerçevede, salgının ekonomik açıdan neden olduğu olumsuz etkileri azaltmak ve gerekli tüm ihtiyaçların karşılanması için T.C. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na 2 milyon TL ile destek olacak.