Bursaspor eski başkanı Cinoğlu: "Bursaspor taraftarlarının Beşiktaş'a karşı tavrını bazen yanlış buluyorum"

Bursaspor eski başkanı Cinoğlu: "Bursaspor taraftarlarının Beşiktaş'a karşı tavrını bazen yanlış buluyorum"

Bursaspor Kulübü Eski Başkanlarından Remzi Cinoğlu, Beşiktaş ile Bursaspor arasında Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında oynanacak maçı değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - Remzi Cinoğlu, “Bursaspor, Beşiktaş’ı gözünde büyütmeden iyi mücadele ederek oynamalı” dedi. Ayrıca Cinoğlu, iki kulübün arasının kötü olmaması gerektiğine dikkati çekti.

Radyospor’da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Remzi Cinoğlu’nun açıklamaları şu şekilde:

"Bursaspor, Beşiktaş'ı gözünde büyütmemeli"

"En son benim dönemimde Beşiktaş’ı yenmiştik. Büyük maçlarda oyuncular çok strese giriyorlar. Çok iyi mücadele edince Bursaspor büyük maçlar kazanabiliyor. Bursaspor’da genel kaptanlık yaptığım dönemlerde genç oyuncularla Galatasaray’ı da Beşiktaş’ı da yenmiştik. Çok çalışmak lazım. Bursaspor, rakibi gözünde büyütmezse kazanabilir."

"Bursaspor taraftarlarının Beşiktaş'a karşı tavrını bazen yanlış buluyorum"

"Bursaspor taraftarlarının Beşiktaş’a karşı tavrını bazen çok yanlış buluyorum. Kulüpler bir takım maçlara konsantre olur, olamaz. Bursaspor’un böyle bir takıntısı var. Bunu kaldırması gerek. Şampiyon olduğumuz gün Beşiktaş Bursa’ya mağlup oldu. Bunu da kasti mi düşünmek lazım. Beşiktaş ile Bursaspor’un arasının kötü olmaması gerekiyor." (Ajans Spor)

Etiketler :