Bursasporlu oyunculardan Bursaspor-Beşiktaş karşılaşması değerlendirmeleri

Bursasporlu oyunculardan Bursaspor-Beşiktaş karşılaşması değerlendirmeleri

Beşiktaş Süper Lig'in 20. haftasında deplasmanda Bursaspor ile 2-2'lik skorla berabere kaldı.

Ajans Beşiktaş - Süper Lig'in ikinci yarısına iki maçta, iki galibiyet ile başlayan Beşiktaş, 20. hafta mücadelesinde deplasmanda Bursaspor ile karşılaştı. Siyah-beyazlılar mücadelenin ilk yarısını 2-1 geride kapattı. İkinci yarının uzatmalarında Negredo'nun golü ile durumu eşitleyen siyah beyazlılar deplasmanda 1 puan almayı başardı.

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Bursaspor oyuncularından John Bostock, "Buraya daha yeni geldim. Şimdiden taraftarın tutkusunu görebiliyorum. Bugün maçı kazanmalıydık. Ama son dakikalarda gelen gole engel olamadık.  Bazen yeni bir takıma geldiğinizde en iyisi direkt hareketin içine girmenizdir. Bugün de taraftarların arzusunu biliyordum. Kazanmak istedik. Ama olmadı." dedi.

Yusuf Erdoğan, "Bugün berabere kaldık ama bizi desteklemeye gelen taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Bursa halkı formasının hakkını veren oyuncu görünce bağrına basıyor. İnşallah bundan sonraki maçlarda bu performans devam eder. Quaresma ile Oğuzhan arasındaki iletişim bozukluğunu hissedince aralarından geçmeyi düşündüm o anda. Ben her zaman dikine oynamayı düşünen bir futbolcuyum. Güzel bir gol oldu." ifadelerini kullandı.

Aziz Behich, "1 puan aldık. Son dakikada gol yediğimiz için üzgünüz. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Beşiktaş’a geriye düşmek kolay değil. İlk dakikadan, son dakikaya kadar iyi bir performans gösterdik. Taraftarlara çok teşekkür ediyorum. Bizi yalnız bırakmadılar. Müthiş destek verdiler. İnşallah bu performansı devam ettiririz. Bu maçtan çok pozitif anlar çıkarabiliriz. İleriki haftalarda aynı performansı gösterebiliriz." dedi.

Barış Yardımcı ise şu ifadeleri kullandı:

 

 

 

Etiketler :