"Büyük talihsizlik"

"Büyük talihsizlik"

Ömer Güvenç, Vodafone Arena'da 2-2 beraberlikle biten Beşiktaş - Kayserispor maçını yorumladı.

Ajans Beşiktaş - Vatan gazetesi yazarı Ömer Güvenç, bugünkü köşe yazısında maç hakkında değerlendirmelerde bulundu:

YUNANİSTAN’DAN büyük moralle dönen Beşiktaş, kendi sahasında Kayserispor’la 2-2 berabere kalarak taraftarlarını şoke etti ve şampiyonluk yolunda çok önemli kayıp yaşadı. Maça 4-4-2 sistemiyle başlayan Beşiktaş’ta Atiba ve Oğuzhan orta sahanın yükünü kaldıramadı. Oğuzhan defansa çok yardım etmesinden dolayı hücuma da giderek etkili olamadı. Ne yapsın çocuk? Bir oraya bir buraya. Beşiktaş’ın attığı 2. golde de büyük pay sahibiydi.

DÜRÜST olmak gerekirse Atiba, Babel, Talisca, Cenk Tosun gerçek performanslarının çok altındaydılar. Aboubakar ise Avrupa’daki gollerine Türkiye’de de devam ediyor. İlk yarıda Beşiktaş neredeyse pozisyon bulamadı. Açık söylemek gerekirse bu futbola 1 puan çok iyi. Eğer kaybetseydi Beşiktaş, kendi sahasında ilk kez bir lig maçında yenilmiş olacaktı.

BECK’İN kendi kalesine attığı gol hem oyuncu için hem de Beşiktaş için büyük talihsizlikti. O golde orta yaptırmayacaksın kardeşim. Sergen Yalçın yönetimindeki Kayseri’yi tebrik ederim. Beşiktaş gibi iyi bir takım karşısında hem de deplasmanda takır takır oynadılar.