Caen - Lille maçı CANLI izle (11.01.2019)

Caen - Lille maçı CANLI izle (11.01.2019)

Fransa liginde Caen ile Lille karşı karşıya geliyor. Şifresiz canlı izleme linki ile 11 Ocak 2019 tarihinde oynanacak, İddaa'da 114 kodlu maçın başlama saati 21:00'dir. Karşılaşmayı CANLI takip edebilirsiniz. 

Fransa Ligue 1'de 2018/2019 sezonu heyecanı sürüyor. Bugünkü maçlardan biri de Caen ile Lille arasındaki mücadele olacak. 11 Ocak 2019 Cuma günü oynanacak Caen - Lille maçının başlangıç saati TSİ 21:00 olarak açıklandı. Eğer Türkiye dışındaysanız, bulunduğunuz ülkenin yerel saatine göre maç saatini araştırınız. Caen - Lille maçı Michel d`Ornano stadında oynanacak. Karşılaşmanın hakemi ise Thomas Leonard olarak açıklandı. 

Caen Lille şifresiz maç yayın bilgilerini sizler için hazırladık. Maçı canlı izlemek isteyen futbolseverler için haberimizi derledik. Peki bu zorlu karşılaşma hangi kanaldan şifresiz yayınla izlenebilecek. İşte Caen Lille canlı yayın bilgileri... Ama öncesinde iki takıma dair öne çıkan bilgilere bakalım.

Caen son 5 maçında 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı. Lille takımı ise son 5 maçında 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetlik bir istatistik sergiledi. İddaa'da 114 kodlu maç için Caen'e 3.00 oran verilirken, Lille takımına 1.90 oran verildi. İddaa'da beraberlik oranı ise 2.90 olarak belirlendi. Bu yazının yayına hazırlandığı sırada Caen, Fransa liginde 18 puan ile 16. sırada yer alırken, Lille 34 puan ile 2. sırada bulunuyor. (Haber yayına hazırlandıktan sonra, bu maçın öncesindeki maçlar ligdeki sıralamayı etkilemiş olabilir)

Biraz da Caen - Lille arasındaki geçmiş maçların istatistiklerine göz gezdirelim. Caen ile Lille takımları arasında oynanan tüm maçlara baktığımızda; Caen 9 galibiyet, Lille ise 26 galibiyet elde etmiş gözüküyor. İki takım arasındaki tüm maçlarda 8 kez beraberlik yaşanmış. Caen takımının evindeki maçlarda ise Caen 7 galibiyet, Lille 10 galibiyet elde etmiş. Ev sahibi takım ile rakibi 3 kez de beraberlik yaşamış.

Caen ile Lille arasındaki futbol karşılaşması 11 Ocak 2019 tarihinde saat 21:00 (TSİ) başlayacak. Sporseverler, Caen ile Lille arasında oynanacak karşılaşmayı yayınlayacak TV kanallarını ve şifresiz yayın sitelerini araştırıyor. Peki Caen - Lille maçı hangi kanalda canlı yayınlanıyor? Caen Lille maçını canlı izlemek isteyen sporseverler internet üzerinden şu aramaları yapıyor: Caen Lille maçı izle, Caen Lille canlı izle, Caen Lille izle netspor, Caen Lille maçı izle justin tv, Caen Lille canlı yayın, Caen Lille canlı periscope, Caen Lille kaçak izle, Caen Lille izle canlı, Caen Lille maçını canlı izle, Caen Lille maçını şifresiz izle. Futbolseverler bu maçı canlı izlemek için arayış içerisinde. Karşılaşmanın hangi kanaldan şifresiz yayınlanacağı merak ediliyor.

Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı ve naklen ekranlara gelecek. Bilindiği üzere beIN Sports kanalları dijital yayın platformu Digitürk'ün abonelerine özeldir. Bein Sports izlemek, Bein Sports şifresiz izleyebilmek ve Bein Sports canlı yayın izlemek için abonelik zorunludur. Dolayısıyla bu maçı ücretsiz izleyebilmek mümkün değildir. Ayrıca Digitürk'ün internet platformu Digitürk Play ile de maçı izlemeniz mümkün.

Ayrıca yabancı uyduları gören çanak antenler ile uydu cihazlarına sahipseniz veya yabancı TV yayın platformlarına aboneyseniz, yabancı spor kanalların yayın akışlarını takip ederek bu maçı yabancı bir kanaldan, farklı dilde izleme yolunu seçebilirsiniz. 

Maçı kaçak yollarla izlemek isterseniz bu da tercih edilebilir ancak yasal sonuçları olabilir. Maçı internet üzerinden kaçak yayınlarla izlemek isteyenler için sporseverlerin çokca başvurduğu yayın siteleri netspor, justin tv, live soccer ve lshunter olarak öne çıkıyor. Ayrıca yurtdışındaki bazı bahis siteleri de yayın sunmaktadır. Fakat internet üzerinden yapılan bu kaçak yayınlara itibar etmemenizi öneririz. Bu yayınlar, resmi yayıncı kuruluşların izni olmadan, yayıncı kuruluşları zarara uğratacak şekilde, şifreli uydu yayınlarının bazı teknik çalışmalar sonucu şifresinin çözülüp internete aktarılması ile gerçekleşmektedir. İnternetten canlı maç yayını yapan internet siteleri, kötü görüntü kalitesi ile maçı 4-5 dakikaya varan gecikmelerle internete aktarmaktadır. Aynı zamanda bu sitelerde uygunsuz reklamlarla karşılaşabilir, bilgisayara spam/virüs bulaştırma gibi sorunlarla da yüz yüze gelebilirsiniz.

Beşiktaş'a duyduğumuz ilginin yanı sıra dünya futbolunu da takip ediyoruz. Bu haber arama motoru sorgulama kelimeleri üzerinden kullanıcıların bilgi ihtiyacını karşılamak, doğru bilgiye yönlendirmek ve yasadışı durumlardan korumak üzere hazırlanmıştır.

Etiketler :