Çağdaş Atan imzayı attı

Çağdaş Atan imzayı attı

Çağdaş Atan, Alanyaspor'un yeni teknik direktörü oldu. Basın toplasında sözleşmeyi imzalayan Atan, ''Burada olmak gurur verici.'' dedi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın yardımcılığını yapan Çağdaş Atan, kendisini Alanyaspor'un teknik direktörü yapan sözleşmeye imza attı. İmza töreninin ardından basın toplantısı düzenleyen Alanyaspor'lu Çağdaş Atan, ''Öncelikle başkanımıza ve yönetim kurulumuza bana duydukları güvenden dolayı teşşekür ediyorum. Burada çok olumlu bir şekilde çalıştık, güzel bir serüvenin başlangıcını yaptık. Erol Bulut bizden sonraki görevde çıtayı çok yukarı taşıdı. Alanyaspor şu an yükselen bir değer. Burada olmak benim için hem önemli bir fırsat hem de çok gurur verici. 

Sergen hoca ve ekibine de çok teşekkür etmek istiyorum, ben futbolu bıraktıktan sonra bana bu kapıyı açtılar. Sahanın içinde sınırsız özgürlük verdi, yaşamadığım, denemediğim şey kalmadı sayesinde. Bana büyük tecrübeler kazandırdı. İnşallah benim olmadığım zamanda da çok başarılı olurlar.'' ifadelerini kullandı.

Etiketler :