Çağlar Söyüncü'den ''Beşiktaş'' açıklaması

Çağlar Söyüncü'den ''Beşiktaş'' açıklaması

Bundesliga'da forma giyen Türk oyuncu Çağlar Söyüncü, Beşiktaş'a transferiyle ilgili konuştu.

Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Çağlar Söyüncü şunları söyledi:

"İnsan ister istemez kendisiyle gururlanıyor. Önceki sezon TFF 1. Lig'de şimdi ise Bundesliga'da olmak çok güzel. Şu anda lig çok zor ve sonuna kadar mücadele var. Geçen sezon da kaliteli takımımız vardı. Bu sezon da kaliteli takım olunca her şey belirleyici oluyor. Bu takım kafamda yoktu ama burada hocamla konuşunca fikrim değişti.

Beşiktaş'ın beni istemesi çok güzel bir duygu. Avrupa'yı denemek istedim. Yaşım çok genç gelişime açığım. Yönetim ve hoca beni çok sıcak karşıladı burası oldu. Beşiktaş'ın beni istemesi onurdur. Beşiktaş dışında hangi takımlar istedi onları bilmiyorum. Bana gelen bir teklif olmadı.

İstatistiklerim çok iyi. Bundesliga'da top çalma ve hava topu mücadelesinde birinci sıradayım. Almanca çok zor bir dil. Hocam doğru zamanda Almanca derslerine yönlendiriyor. Bundesliga'da en beğendiğim oyuncular Aubameyang ile Dembele. Yunus Ağabey, Hakan Ağabey ile Emre var.

Emre Mor çok ilginç oyuncu hiç beklemediğiniz anda 3 kişiyi geçebilir. Kafasını yeter ki versin. Milli Takımda doğru zamanda olurum diye düşünüyorum. Aklımda şu an da Avrupa'dan dönmek yok. Yurt dışı bana daha cazip geliyor.

Benim oynadığım lig çok önemli bir lig. Takımım gençlere önem veriyor. Bu haftaki oynayacağımız maç çok önemli. Maç maç bakıyoruz.

Ben eski Fenerbahçeli Lugano'ya benzetiyorlardı. Bu benim hoşuma gidiyor. Lugano'nun hırsını beğeniyorum. Kritik dakikalarda gol atmasını ve mücadelesini örnek alıyorum, Lugano'ya benzilmek benim de çok hoşuma gidiyor."