Can Bozdoğan gelişmesi! Bonservisini almak için görüşmeler başlayacak

Can Bozdoğan gelişmesi! Bonservisini almak için görüşmeler başlayacak

Beşiktaş’ta Kasımpaşa maçında gelen beraberlik moralleri bozsa da genç yıldız Can Bozdoğan’ın performansı yüzleri güldürdü. 20 yaşındaki yıldız golü ve futboluyla ayakta alkışlandı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş’ın Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldığı maçta attığı gol ve oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken Can Bozdoğan’ın performansı ayakta alkışlandı.

Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda maçı seyreden yöneticiler, Can Bozdoğan’ın attığı golden sonra birbirlerine sarılırken, oyuncunun her olumlu hareketi alkışla karşılık buldu. Transferin son günlerinde yönetimin belirlediği yurt dışında oynayan oyuncular listesinden alınan Can Bozdoğan için yönetim bonservisini almak için düğmeye basacak. Schalke 04’den kiralanan 20 yaşındaki futbolcuya Beşiktaş’ın geleceğinde yer vermek isteyen yönetim en kısa zamanda Alman kulübü ile temasa geçecek.

1 milyon 200 bin euro civarında satın alma ücreti üzerinden görüşecek olan yönetimin bu rakam üzerinden pazarlıkları başlatacağı bildirildi. Sadece yeteneği değil karakter olarak da takım içerisinde çok kısa zamanda sevilen Can Bozdoğan’ın da Beşiktaş ile uzun süreli kontrat imzalamak istediği vurgulandı.

Öte yandan Beşiktaş yönetimi, Can Bozdoğan gibi birçok gencin yer aldığı listesine yaz döneminde de sadık kalacak. Bundan sonra oyuncuların geçmişine değil geleceğine para yatırmak isteyen yönetim, yeni bir yapılanmaya gidecek. (Milliyet - Serdar Sarıdağ)