Candaş Tolga Işık: “Efendilik kerizlik değildir”

Candaş Tolga Işık: “Efendilik kerizlik değildir”

Gazeteci Candaş Tolga Işık, Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ'ın açıklamalarını değerlendirdi. Işık, ''Efendilik kerizlik değildir'' ifadelerini kullandı.

Ajans Beşiktaş - Haber Global yorumcusu Candaş Tolga Işık, Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ'ın ''Medyada Beşiktaş üzerine algı yapılıyor'' açıklamasını değerlendirdi. Işık, ''Bu sene Fenerbahçe: 'Bizim rakibimiz Galatasaray', Galatasaray: 'Bizim rakibimiz Fenerbahçe.' diye düşünüyor olabilirler. O iş öyle belli olmaz. Bunu çok hissettirerek şöyle bir algı oyunu yapılıyor. 'Beşiktaş zaten kadroyu yapamadı ya boşver. Hakem hatası da olur ya o önemli değil...' Kimse salak değil. Kimseyi gerizekalı yerine koymayın. Beşiktaş taraftarının kendi içinde bir adalet anlayışı vardır. Biz, aleyhimizde çalınan panaltıya çıkıp bu penaltı değil diye hakeme bağırmış bir camiayız ama salak da değiliz. Emre Kocadağ'ın isyanı da buna. Bizde bazı insanlar efendiliği anlamadıkları için zanediyorlar ki efendilik kerizliktir. Bu camianın esas felsefelerinden biridir efendilik. Efendilik ayıp değildir. Efendilik kerizlik de değildir!'' dedi.

Sangare transferi sebebiyle, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin arasının bozulabileceğini de söyleyen. Işık, ''Beşiktaş tarafından aldığım bilgiye göre, Nazım Sangare transferi nedeniyle Fenerbahçe ile iyi ilişkiler bozulabilir. Beşiktaşlı yöneticiler, 'Fenerbahçe Yönetimi, bizim Nazım ile görüştüğümüzü bildikleri halde araya girdiler' dedi.'' ifadelerini kullandı.

Etiketler :