Candaş Tolga Işık'tan açıklama! "Herhangi bir işten çıkarma olmamıştır"

Candaş Tolga Işık'tan açıklama! "Herhangi bir işten çıkarma olmamıştır"

Beşiktaş JK İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Candaş Tolga Işık, bugün gündem yaratan konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Spor Stüdyosu programında TRT Spor Muhabiri Yasin Dallı'nın gündeme dair sorularını yanıtladı. 

Albayrak, Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi 3-1 yendiği maçın ardından statta "Mini mini bir kuş donmuştu pencereme konmuştu Aldım onu içeriye cik cik cik ötsün diye" çocuk şarkısını çalan kişinin görevine son verildiğini açıkladı.

Bu açıklamanın üstüne Beşiktaş İletişimden sorumlu yönetim kurulu üyesi Candaş Tolga Işık bir açıklama yaptı. Işık açıklamalarında şu ifadeleri kullandı.

“2 senedir Beşiktaş Kulübünün iletişim departmanının sorumlu yöneticisi olarak kulübün iletişimle ilgili birçok fonksiyonu benim ve sorumlusu olduğum iletişim departmanının bilgisi ve onayından geçmektedir. Fenerbahçe maçı sonrası statta çalınan şarkı da benim sorumluluknalanım dahilinde ve benim ve iletişim departmanın bilgisi dahilindedir. O nedenle bütün Beşiktaşlılar bilsin ki herhangi bir işten çıkarma olmamıştır. Herkes görevinin başındadır. Bu sebeple herhangi bir işten çıkartma da olmayacaktır." dedi.

Etiketler :