Caner Erkin: "Beni antrenmana bile almadı"

Caner Erkin: "Beni antrenmana bile almadı"

Caner Erkin, Inter'de oynadığı dönemde teknik direktörlüğünü yapan Frank de Boer'i eleştirdi. Hollandalı antrenörün İtalya'da çok başarılı bir dönemi olmadığını belirten Caner, De Boer için 'tamamen saygısız' dedi.

Ajans Beşiktaş - Caner Erkin, Temmuz 2016'da Inter'e bedelsiz olarak gelmiş ve Ağustos ayında hemen Beşiktaş'a transfer olmuştu. FCInterNews.it sitesine röprtaj veren Caner Erkin, "Inter'e transferimin kariyerim için büyük bir adım olacağını, düzeli oynayıp kupalar kazanabileceğimi ve taraftarların sevgisini kazanabileceğimi düşündüm. Mancini gittiğinde bile Inter'den ayrılmak istemedim ancak Frank de Boer'ın bana karşı tutumu çok kötüydü" dedi.

Caner Erkin'in açıklamaları şöyle:

"De Boer'un tavırları tamamen saygısızdı. Kariyerimi değiştirmeme sebep oldu. Bana neden böyle davrandığını hiç anlamadım. Beni antrenmanlara bile almadı. Herkes De Boer'un nasıl bir kişi olduğunu biliyordu. Inter gibi bir kulübe nasıl ulaştığını hala anlayamıyorum"

"De Boer'ın Inter tarihinin en kötü teknik direktörü olduğunu düşünüyorum. Tüm hayallerimin, yalnızca 2.5 ay orada kalabilen bir adam tarafından parçalanması çok korkunçtu."

Etiketler :