Caner Erkin: "Beşiktaş, hep üstte olması gereken bir camia"

Caner Erkin: "Beşiktaş, hep üstte olması gereken bir camia"

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde grup etabının son maçında deplasmanda Leipzig ile karşı karşıya gelecek.

Ajans Beşiktaş - Grubunu lider bitirmeyi garantileyen Beşiktaş, Almanya'da Leipzig karşısına çıkacak. Alman ekibinin gruptan çıkabilmesi için Beşiktaş karşısında kazanması gerekiyor. Zorlu mücadele öncesinde Beşiktaşlı Caner Erkin düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Caner, şu ifadeleri kullandı;

"Rakibimiz güçlü. Sonuçta biz bu gruptan lider çıktık, güzel bir futbol olacak sahada. İnşallah kazanan yine biz oluruz. Grubu namağlup tamamlamak istiyoruz. Futbolcunun her zaman oynaması lazım. Ben de kariyerim boyunca hep oynayan bir oyuncuydum. Bıraktığım yerden belki de daha güçlü olarak geri döneceğim. Gülünce her şey geçer ben böyle düşünüyorum. Kaybettiğinde ve kazandığında dersler çıkarmak lazım. Ben yine söylüyorum gülünce her şey geçer"

"Beşiktaş hep üstte olması gereken bir camia. İnşallah bu sene de şampiyon oluruz. Avrupa'ya bakıldığında geçen sene son maçta mağlup olduk. Bu sene de namağlup gruptan çıktık. İlerleyen senelerde de çok daha iyi olacağımıza inanıyorum"

Etiketler :