"Caner Erkin kadro dışı değil. Bu teknik bir tercih"

"Caner Erkin kadro dışı değil. Bu teknik bir tercih"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Beşiktaş-Monaco maçı öncesi beIN Sports'tan Tuna Akdemir'e konuştu.

Ajans Beşiktaş- İşte Fikret Orman'ın açıklamaları: Acayip bir ilgi var. Çok fazla derecede ilgi var. Normalde beni bilet için kimse aramaz ama bu maç için çok aradılar. Bu da demek ki iyi bir taraftar desteği bizi bekliyor. İnşallah kazanırız. Biz bu takımı orada yendik, burada da yenebiliriz. Çok denk takımlar var grupta. Allah'a hamdolsun iyi geldik buraya. Porto'da kazanacağımızı hissetmiştim. Ama Leipzig maçı çok zordu iyi geçtik. Monaco maçı da müthişti. Monaco hayatımın en güzel günlerinden biriydi.

Manchster United çok iyi bu işlerde. 20 senedir bu işlerle uğraşıyorlar. Mesele o ışığın bizde olması. Beşiktaş'ın olduğu ışık aydınlık yarattı. Ekibimizle beraber toplantılar, seyahatler yapıyoruz. Burada büyük kulüplerle o seviyeye ulaşmak için dünya çapında popüler olan, onu finanse edebilecek bir yapımızın olması lazım. Türkiye'deki sponsorlardan destek alıyoruz. Artık dünyadan da sponsorlara ihtiyacımız var. Endonezya'da 2 tane kafeteryamız var. 3 bin kişi maçımızı seyrediyor. Ben de yakında gideceğim onlarla takımımızı seyredeceğim.

Caner kadro dışı değil. Çocuğu da günah keçisi haline getirmeye çalışıyorlar. Bu bir teknik tercihtir. Bugün bir başka oyuncu da kadroda yer almayabilirdi. Kadro çok geniş. Bu normal bir şey. Caner Erkin çok düzgün bir çocuk.