Caner Erkin ve Gökhan Gönül transferi nedeniyle Ali Koç'a tepki

Caner Erkin ve Gökhan Gönül transferi nedeniyle Ali Koç'a tepki

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Gökhan Gönül ve Caner Erkin transferi yüzünden Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a tepki gösterdi.

Ajans Beşiktaş - Yapılan transfer şovu Fenerbahçe’nin tüm planlarını alt üst etti... Sadece Trabzonspor ve Galatasaray’ın Fenerbahçe’nin limit artırımı talebine karşı olduğu iddia ediliyordu. Ancak  Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin de Ali Koç’a tepki verdiği ortaya çıktı.

TFF’de yapılan toplantıda Mustafa Cengiz, ''Herkes limitinin ne olacağını biliyordu. Ama siz Mert Hakan’a bizim verdiğimizin iki katını vererek kandırdınız'' dedi. Ahmet Ağaoğlu’da, Filip Novak konusunda benzer bir tepki gösterdi.

Asıl gölgede kalan ise Ahmet Çebi’nin tepkisi oldu. Harcama limitlerine tepki gösterse de bu limitleri bekleyen Beşiktaş Başkanı, Ali Koç’a ''Gökhan ve Caner’e cidden o rakamları ödemiş olamazsınız. ‘Bana en zor günümde kucak açtınız. Beşiktaş’ı asla bırakmam. Burası benim yuvam’ diyen Gökhan ile ‘Fenerbahçe benim için bitti. Bana, eşime hatta çocuğuma bile hakaret ettiler. Oraya dönenem’ diyen Caner’i aldınız. Galatasaray’a giderler, başka takıma giderler ama Fenerbahçe’ye gitmezler diye düşünüyordum'' dedi. (Fotospor)

Etiketler :