Caner mi Rebocho mu? Sergen Yalçın, 11'i oluşturmaya başladı

Caner mi Rebocho mu? Sergen Yalçın, 11'i oluşturmaya başladı

Kartal’da Teknik Direktör Sergen Yalçın, Trabzonspor maçının 11’ini belirlemek için kurmaylarıyla yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyor.

Ajans Beşiktaş - Adem Ljajic’in gribal enfeksiyon geçirmesi ve cezası biten Gökhan Gönül’ün dönmesiyle kadroda önemli değişiklikler yapması beklenen siyah-beyazlı hocanın, sol bekte Pedro Rebocho seçeneğine sıcak baktığı ortaya çıktı.

Sergen Yalçın, sözleşmesindeki zorunlu satın alma opsiyonu sorunu çözülen Rebocho’ya ilk 11’de forma vermesi halinde Caner Erkin’i büyük olasılıkla yedeğe çekecek. Sol kanatta N’Koudou’yu düşünen Yalçın’ın sürpriz yaparak bu bölgede Caner’e de şans tanıyabileceği iddia edildi.

Gökhan Gönül’ün cezalı olması nedeniyle Medipol Başakşehir maçında sağ bekte görev yapan Jeremain Lens’in ise sağ kanat için favori isim olduğu belirtildi. Adem Ljajic’in yetişememesi durumunda Boateng’e forvet arkasında şans tanıyacak olan siyah-beyazlı hoca, Atiba Hutchinson’un pozisyonunda da değişiklik düşünüyor. Yalçın geldiği günden beri 8 numara pozisyonunda oynattığı Kanadalı oyuncuyu bu kez Mohamed Elneny ile birlikte merkezde görevlendirmeyi planlıyor.

Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın, Çaykur Rizespor, Gaziantep FK ve Medipol Başakşehir maçlarında ilk 11’de sahaya sürdüğü Caner Erkin, Trabzonspor karşılaşmasında yedek kalabilir. (Skorer)