Caner’in gitmesine “disosatif bozukluk” yüzünden izin verildi

Caner’in gitmesine “disosatif bozukluk” yüzünden izin verildi

Beşiktaş'ta forma giydiği süre boyunca oldukça başarılı bir performans sergileyen milli futbolcu Caner Erkin'in ayrılmasına kulübün sessiz kalması ve fazla ısrar etmemesinin altında nelerin yattığı konusunda yeni iddialar var.

Ajans Beşiktaş - Caner Erkin’in elini kolunu sallayarak Fenerbahçe’ye gitmesine izin verilmesinin sebebinin “Disosyatif Bozukluk” olduğu iddia edildi… iddianın sahiplerine göre Caner’in olur olmaz sinirlenmeleri önce Şenol Güneş’in sonra da Sergen Yalçın’ın keyfini kaçırdı. Güneş’in gereksiz sinirli tavırları yüzünden milli takıma almadığı Caner için Sergen Yalçın’ın da “Takımı çok fazla geriyor” diyerek olumsuz rapor verdiği bildirildi. 

Caner daha önce verdiği bir röportajda sinirli halleri için, "İzlediğimde bazen inanamıyorum, öz eleştiri yaptığım çok konu var. Maçlardan sonra 90 dakika izlerim. Baktığımda bazen çok öfkeli, sinirsel hareketler görüyorum, gerçekten hatırlamıyorum onları yaptığımı…” itirafında bulunmuştu.

O dönemde uzmanlar Caner’in bu açıklamalarını hastalık olarak yorumladı. Tıp literatürüne, “Disosyatif Bozukluk” olarak adlandırdı. Bu sorunu yaşayan kişilerin, daha önce Caner’in de yaşadığı gibi “disosiyatif bayılmalar” yaşayabileceklerini açıkladılar. (Fotospor)

Etiketler :