Carlos Zago'dan çok özel açıklamalar

Carlos Zago'dan çok özel açıklamalar

Beşiktaş'ın efsane oyuncularından biri olan Zago, özel bir röportaj verdi ve Beşiktaş taraftarına bir mesajını iletti.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın efsane sambacılarından Carlos Zago, beIN Sports Haber'e konuk oldu ve özel bir röportaj verdi. Zago, Beşiktaş'ın şampiyonluk şansını yorumladı. İşte o açıklamalar:

"Beşiktaş büyük bir imkana sahip şampiyonluk için. Çünkü artık Şampiyonlar Ligi'nde oynamıyorlar ve takım Süper Lig'e daha çok konsantre olabilir. Müthiş bir mücadelenin verildiği zirveye çok yakınlar ve bitime 5 hafta kala Beşiktaş, şampiyonluğun en güçlü adayı. Beşiktaş'ın kadrosu çok önemli isimlerden kurulu ve artık tüm enerjilerini lig için harcayacaklar. Üst üste 3. kez şampiyon olarak tarih yazmak için ellerinde büyük şans var."

"Şu anki takımdan Pepe'ye benziyor olabilirim. Onunda Brezilya asıllı olması ve kariyerinin artık son döneminde büyük takımdan gelmesi dolayısıyla sanırım bana benzetilebilir."

"Talisca Brezilya'da forma giydiği dönemde çok tanınan bir oyuncu değildi. Çünkü ülkeden çok genç yaşta ayrıldı ve kariyerinin büyük bölümünü Portekiz'de geçirdi. Türkiye'de ise ne kadar büyük bir futbolcu olduğunu gösterdi. Son dönemde Brezilya Milli Takımı'na kadar seçildi. Talisca şu an Türkiye'de çok popüler ve aynı zamanda Avrupa transfer pazarının en gözde isimlerinden eğer burda kalır ve Beşiktaş'ta performansını ortaya koyarsa son yıllardaki en önemli etkilerinden birine imza atabilir."

"Elbette Türkiye'de görev almak isteri. 5 yıldır antrenörlük yapıyorum. Türkiye'de teknik direktörlük yapma gibi bir hayalim var. Beşiktaş taraftarına mesajım ise umarım bu yıl da şampiyonluk gelir ve Beşiktaş üçte üç yapar. Bunun siyah beyazlı taraftarlar için önemli olduğunu biliyorum. Ben Beşiktaş tribünlerine hayranım. Oynadığım tüm takımlardan çok farklı bir taraftar grubuna sahip. Beşiktaş taraftarı takımına çok bağlı ve onun için herşeyini verir..."

Etiketler :