Çebi, Kalinic için Ali Koç’tan ricacı oldu ama…

Çebi, Kalinic için Ali Koç’tan ricacı oldu ama…

Ali Koç, Gökhan Gönül için Ahmet Nur Çebi’yi arayıp ricacı olmuştu. Çebi de menajeri tarafından Fenerbahçe’ye de önerilen Kalinic için Koç’u aradı.

Ajans Beşiktaş - Kendilerinin Sırp forvet için Atletico ile anlaştıklarını, menajerinin sadece fiyat yükseltmek için bu hamleyi yaptığını söyledi. Kalinic’e teklif götürülmemesi için ricacı oldu. Koç da Çebi’nin ricasını geri çevirmedi. Büyük ölçüde anlaşılmasına rağmen Hırvat forvetle görüşmeyi kesti.

BALOTELLI ÖYLE ŞARTLARDA BEŞİKTAŞ’A GELMEYE HAZIRDI Kİ…

Sergen Yalçın’dan birkaç kez Mario Balotelli itirafı geldi… İtalyan oyuncuyu yönetemeyeceğine inanan başarılı teknik adam veto ettiğini doğruladı. Gelen bilgilere göre Balotelli’nin Beşiktaş’a maliyetinin ise oldukça uygun olduğu yönünde.

Balotelli’nin Beşiktaş’ta yılda 1.5 milyon euro alacaktı. Bonus olarak da 500 bin euro’ya evet dedi. Ayrıca Şampiyonlar Ligi’ne kalmaları durumunda 500 bin euro prim almayı da kabul etti. Beşiktaş Balotelli için kiralama ya da satın alma bedeli ödemeyecekti. Ayrıca sözleşmesini de 1 yıllık yapmayı kabul etmişti. (Fotospor)

Etiketler :