Çebi'den Aboubakar sözleri! "İnşallah Porto'yu yakar"

Çebi'den Aboubakar sözleri! "İnşallah Porto'yu yakar"

Portekiz'e inen Beşiktaş'ta 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Ajans Beşiktaş - Şampiyonlar Ligi'nde G Grubu'nda Monaco, Porto ve Leipzig ile aynı grupta bulunan siyah-beyazlı takım, gruptaki ilk maçında Porto ile karşı karşıya gelecek. Dragao Stadı'nda oynanacak mücadele, yarın saat 21:45'te başlayacak.

Karşılaşmayı İngiltere Futbol Federasyonu'ndan hakem Anthony Taylor yönetecek.  Taylor'un yardımcılıklarını Gary Beswick ve Adam Nunn yapacak. Dördüncü hakemlik görevini Constantine Hatzidakis'ın üstleneceği mücadelenin ilave yardımcı hakemleri, Craig Pawson ve Jonathan Moss olacak. Kafileyle birlikte Portekiz'e giden 2. Başkan Ahmet Nur Çebi, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar:

"Uzun bir yolculuk oldu. Herkes uyudu. Sorun yok. Büyük takımlar büyük takımlar ile maç yapar. Biz büyük bir takımız, büyük bir takımla maç yapacağız. Taraftarlarımıza rica ettik. 'Gelmeyin' dedik. Haksız uygulamalarla mağdur oluyoruz. Haklıyken, haksız duruma düştük. Fedakarlığı taraftarlarımızdan istedik. Aboubakar o gün bizi zor durumda bırakmıştı. O günü unutabilmiş değilim. O gün bizi yakmıştı. İnşallah yarın Porto'yu yakar. Karabük'te sıcağa ön alıştırma yaptık oyuncularımız buraya daha rahat gelsinler diye."

 

Etiketler :