Çebi'den Fikret Orman'a sert sözler: "Yüzüstü bırakıp kaçtı!"

Çebi'den Fikret Orman'a sert sözler: "Yüzüstü bırakıp kaçtı!"

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, divan kurulunda açıklamalarda bulundu. Çebi, Fikret Orman'a açıklamaları hakkında sert cevap verdi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, siyah beyazlıların şubat ayı divan kurulunda açıklamalarda bulundu. Çebi, TFF'nin Göztepe maçıyla ilgili verdiği kararı tahkime taşıdıklarını söyledi ve Fikret Orman'ın açıklamalarına cevap verdi.

TFF'nin Göztepe maçıyla ilgili verdiği karar hakkında konuşan Çebi, "Hakemler arasında ahbap-çavuş ilişkisi var, cezalı hakem bir hafta sonra VAR'da görev alabiliyor. TFF'ye de söyledim; artık yaşlı, algı yaratan hakemler istemiyoruz! Genç hakemler olsun, yapacaksa da genç hakemler hatayı yapsın. Dün akşamki mağlubiyet bizi çok üzdü ama kenetlenen takım gördüğümüz için umudumuz arttı." ifadelerini kullandı.

Fikret Orman'ın bir televizyon kanalında yaptığı açıklamalar hakkında konuşan Ahmet Nur Çebi, sert sözler söyledi:

Yöneticilerim ve ben sayın Abdullah Avcı'yı nerede eleştirdim. Başarısızlıklar, talihsizlik diyelim, olmadı. Hocaya karşı herhangi bir şekilde tartışmışlığımız yok. Şenol hocanın şampiyonluğu kaybettiğimiz sene kamuoyu önünde tartışıldığını, küstürüldüğünü iyi biliyorum. Her şey yapılmış gibi görünse dahi bünyemizdeki sporcuların nerede spor yaptığını gördüğümüzde çok üzüldük. Stadımızda uygun olan bölümlere onları taşıdık. İnşallah başarılı olduklarını da göreceğiz.

"YÜZÜSTÜ BIRAKIP KAÇTI"

Ben hiçbir şeyden kaçmadım, (Fikret Orman hakkında) onun gibi kaçmadım. O kulübü yüzüstü bırakıp kaçtı. Ben Futbol A.Ş'den hakkım olan paramı aldım, çalmadım! Sen de paranı koydun, 1 sene sonra aldın. Ben 6 sene sonra aldım. Biraz adaletli, vicdanlı ol. Duracağın yeri iyi bil. Ümraniye'den masamı toplayıp gitmişim. Yanındaki insanlarla birlikte futbolcuların olduğu ortamda bana küfür ettiler. Ne yapacaktım, oturmaya devam mı edecektim? Ben namuslu bir insanım. Mali genel kurula kadar bir daha onun adını anmayacağım.

"BAŞINI EĞ, 'ETTİK BİR HALT' DE"

Ben gelmişim, para verecekmişim. Ali Koç vermiş. Ya Ali Koç rakip takımın başkanı, senin konun benimle. Ben Ali Koç değilim, beni ezmeye mi çalışıyorsun? Ali Koç başkanken sen de başkan değil miydin? Sen neden vermedin? Ayıp artık. Başını eğ, ettik bir halt de.

"ABİ DEDİĞİ İNSANA KÜFÜR ETTİRMEZ"

Hep birlikte sarılalım, seni de kucaklayalım. Bana bir mesaj gönderdi evet. 'Abi hayırlı olsun, emrindeyim' dedi. Bir-iki gün evvel akrabalarımı arayıp bu adama oy vermeyin diyorsun. Ben senin samimiyetine nasıl inanayım? Ben de cevap vermedim. Abi dediği insan onun namusudur. Abi dediği insana yöneticisinin küfür etmesine izin vermez.

Güçlü olmak para mıdır ya? Ben paradan utandığım kadar hiçbir şeyden utanmıyorum. Programın yarısı güçlü başkan davul çaldı... Ya çaldım, ne yaptım ayıp mı ettim? Denetleme yapılırken bildiklerimi açıklamam.

Her şey temlikli. Biletiniz, ön göğsünüz, bacağınız, tozluğunuz... Doğmuş, doğacak olan her şeyiniz. Bundan sonra her elde ettiğin geliri bana getireceksin diyor banka. Faiz yükünün altından kalkmamız gerekiyor, bu yükü sırtımızdan atmalıyız.

BAĞIŞ KAMPANYASI BAŞLATILACAK

Bu şartlar altında Beşiktaş'ın tek bir çıkış yolu kaldı. Bağış kampanyası. Hazırlıklar bitiyor. Karşınıza geleceğiz bu konuda. 1 lira ya da 1000 lira. Hepsi kıymetli artık Beşiktaş için. Size söz veriyorum başarılı olacağız. Siz yeter ki yanımda olun.