Celtic için 2 eski Beşiktaşlı yarışıyor!

Celtic için 2 eski Beşiktaşlı yarışıyor!

Beşiktaş’ta 2011-12 sezonunda görev alan Portekizli teknik direktör Carlos Carvalhal ile Son olarak Suudi Arabistan'da Al Ittihad takımını çalıştıran teknik direktör Slaven Bilic, Celtic için yarışıyor.

Ajans Beşiktaş - İskoçya'da son olarak derbide ezeli rakibi Rangers'a 2-0 kaybeden Celtic, bu mağlubiyete rağmen play-off sezonunda bitime sayılı haftalar kala 6 puan farkla liderliğini sürdürüyor.

Son olarak Suudi Arabistan'da Al Ittihad takımını çalıştıran teknik direktör Slaven Bilic'in yeni sezonda Celtic'in başına geçebileceği iddia edildi. 

Brendan Rodgers'ın ayrılmasının ardından teknik direktörlük görevine Lennon'u getiren Celtic'in yeni sezonda bir başka teknik adamla anlaşabileceği iddia edilirken, BBC Sport'un haberine göre İskoç temsilcisinin Slaven Bilic'i takımın başına getirme olasılığı oldukça yüksek. 

Diğer isim Carvalhal

İskoç basınında yer alan haberde, Carvalhal’in Celtic’te görev almak istediği belirtildi. Portekizli çalıştırıcının menajerlerinin Celtic kulübüyle irtibata geçtiği ve bu konuyla alakalı görüştükleri kaydedildi.

Premier Lig’de Swansea City’yi de daha önce çalıştıran Carvalhal, Ada’da kalmak istiyor. 53 yaşındaki teknik adamın, bir süre önce İngiltere ve İskoçya’da da bulunduğu anımsatıldı. Ligde şampiyon olan Celtic için gelecek sezon yeni bir menajer isminin gündemde olacağı, Carvalhal’in de bu adaylar arasında yer almayı amaçladığı dile getirildi.

Slaven Bilic'in kariyeri, Slaven Bilic'in çalıştırdığı takımlar

50 yaşındaki Hırvat teknik adam, antrenörlük kariyerine Hajduk Split takımında başladı. Ardından Hırvat Milli Takımı'nı çalıştıran Slaven Bilic, 2012 yılında Lokomotiv Moskova'nın başına geçti. 2013'te Beşiktaş'a gelen ve siyah beyazlılarda 89 maça çıkan 50 yaşındaki genç teknik adam, ardından West Ham ile anlaştı. Son olarak Al Ittihad'ı çalıştıran Bilic bir süredir takım çalıştırmıyor. (Futbol Arena & Skorer)

Etiketler :