Cem Dizdar: "Beşiktaş, birbirini ezberlemiş kemik kadroyla oynamak zorunda"

Cem Dizdar: "Beşiktaş, birbirini ezberlemiş kemik kadroyla oynamak zorunda"

Fanatik gazetesi yazarı Cem Dizdar, Malmö Beşiktaş maçını değerlendirdi.

Ajans Beşiktaş - İşte Cem Dizdar'ın yazısı:

Şampiyonlukların ardından geçen sezon ligde hafifçe sallanan Beşiktaş ilerleyen yaş ortalamasına rağmen bir ara eski ritmini bulur gibi oldu ancak uzun sürmedi. Necip/Medel/Adem üçgeni sayesinde bulunan yeter pozisyonlar gole dönüşmeyince Malmö’nün düzenli savunması gittikçe dengesine oturdu. Üstelik 54’te bir de ‘kaza golü’ geldi. Malmö maçın başındaki Beşiktaş kenar oyunu söndürünce yük iyice Ljajic’e bindi ve o tek oyuncuyu kontrol etmek de onlar açısından kolaydı. Çünkü, yardımcısı yoktu. Ofansif karakterli yedek kulübesindeki seçenekleri sahaya sürmekten başka çare kalmamıştı ki, o ara ikinci golü de yediklerinden oyuna girmek iyice imkansızlaştı. Ve, ‘Daha yetenekli’ diye nitelenebilecek Be∫ikta∫ öncesinde kolay görünen maçı düzenli oyun, fiziksel güç ve biraz da tesadüf sonucu kaybetti.

Gecenin sorusu

Yedek kulübesinde tutulan onca ofansif karakterli oyuncuyu oyuna göndermekte gecikildi mi?

Maçın starı

Ortada maçın adamı olmayı hak eden birini göremedim. İlk devre belki biraz Ljajic belki Necip. Ama ikinci devre takım olarak Malmö.

Maçın olayı

Ortada giden maçın hikayesini Malmö’ye çeviren o başıbozuk ortada Caner Erkin’in ayağınaçarpan top..

Kısa mesaj

Görülüyor ki Beşiktaş, birbirini ezberlemiş kemik kadroyla oynamak zorunda. Lens, Töre, Love ancak sınırlı sayıda maça etki edebilir gibi duruyor.